Ugens aktiviteter i Jægerspris: Floorball og læsekredse

dato

Jægerspris byder i den kommende uge på en række spændende aktiviteter for både unge og ældre. Fra energisk floorball for kvinder til hyggelige læsekredse – der er noget for enhver smag.

Denne uge i Jægerspris tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra energigivende sport til afslappet og intellektuel samvær. Uanset om du er til motion eller litteratur, vil Jægerspris have noget at tilbyde i det kommende uge.

Floorball for kvinder

Mandag aften kan unge kvinder få sig rørt på en sjov måde med floorball. På en træning tilrettelagt af Jægerspris Underducks Floorball Club handler det om fællesskab og motion, ikke om sejre. Arrangementet er perfekt for dem, som gerne vil prøve floorball uden krav om højt niveau.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 18:00
Sted: Møllegårdhallen, Møllevej 90, 3630 Jægerspris
Entré: Fri entré
Tilmelding her

Morgenmad og samvær for ældre

Rejsestalden inviterer ældre til hyggeligt samvær hver onsdag, hvor der bydes på god morgenmad, fællessang og snak. Rejsestalden stiller deres hyggelige lokale til rådighed, og ingen tilmelding er nødvendig. SuperBrugsen i Jægerspris støtter arrangementet med morgenmad.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 09:15
Sted: Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29A, 3630 Jægerspris
Entré: Fri entré

Åben læsekreds

Torsdag eftermiddag står i litteraturens tegn, når ældre kan deltage i en åben læsekreds på Jægerspris Bibliotek. Diskussionerne ledes af bibliotekaren Line, og der kræves kun, at du har læst månedens bog. Bøgerne udlånes til læsekredsen på biblioteksniveau.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 16:00
Sted: Jægerspris Bibliotek, Møllevej 100, 3630 Jægerspris
Entré: Gratis billetter

Prøvetræning med Jægerspris Cykelartister

Unge kan prøve unicykling om torsdagen. Jægerspris Cykelartister tilbyder træning, som inkluderer både individuel og fælles træning med sjove indslag. Prøv kræfter med at mestre den ethjulede cykel i en time og oplev både udfordringer og grin.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 16:00
Sted: Kignæs Hallen, Smedeengen 4, 3630 Jægerspris
Entré: Fri entré
Tilmelding her



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut