Ugeplan i Jægerspris: Omvisning på slot, floorball og ethjulet cykling for unge og familier

dato

I den kommende uge er der sjove og lærerige aktiviteter i Jægerspris for både unge og familier. Oplev Jægerspris Slots spændende historie, vær med til energiske floorball-sessioner, eller prøv kræfter med at cykle på ethjulet.

I Jægerspris venter en uge fyldt med aktiviteter for enhver smag. Læs videre for at finde ud af, hvad der er på programmet, og hvordan du kan deltage.

Floorball for kvinder

Mandag den 14. oktober 2024 inviterer Jægerspris Underducks Floorball Club til motionist kvindehold i Møllegårdhallen. Her kan unge kvinder mødes til en sjov og energisk gang floorball, hvor fokus er på samvær og motion fremfor kampresultat. Arrangementet er perfekt for dem, der gerne vil prøve kræfter med en ny sportsgren i et inkluderende fællesskab.

Tidspunkt: Mandag 14. oktober 2024, kl. 18
Sted: Møllegårdhallen, Møllevej 90, Jægerspris
Entré: Fri entré
Målgruppe: Unge kvinder
Tilmelding: Tilmeld gratis prøvetræning

Ethjulet cykling i Kignæs Hallen

Torsdag den 17. oktober 2024 inviterer Jægerspris Cykelartister unge til en sjov og anderledes træningsoplevelse på ethjulet cykel. Under prøvetræningen får deltagerne mulighed for at udvikle balance og samtidig have det sjovt med sjove indslag undervejs. Det er en perfekt anledning til at prøve en ny aktivitet og møde nye venner.

Tidspunkt: Torsdag 17. oktober 2024, kl. 16
Sted: Kignæs Hallen, Smedeengen 4, Jægerspris
Entré: Fri entré
Målgruppe: Unge
Tilmelding: Tilmeld gratis prøvetræning

Omvisning på Jægerspris Slot

Torsdag den 17. oktober 2024 byder Jægerspris Slot på en børnevenlig omvisning, hvor museets guide fortæller historien om grevinde Danner og slottet. Efter omvisningen kan børn og voksne nyde aktiviteter som quiz, byg-selv-slot og podcasts. Slotsparken og skoven inviterer til hyggelige gåture og leg.

Tidspunkt: Torsdag 17. oktober 2024, kl. 13
Sted: Jægerspris Slot, Slotsgården 20, Jægerspris
Entré: 50 kr for børn, voksenentré: 80 kr
Målgruppe: Alle



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut