Nyt fra Jægerspris i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tasketyveri, Hillerød

En 46-årig kvinde anmeldte kl. 10.36, at hun tirsdag mellem kl. 21.30 og 21.45 fik stjålet sin taske på Hillerød St. Hun sad på en bænk med din taske ved siden af sig, og havde på et tidspunkt registreret at tre mænd gik tæt forbi. Da hun fem til ti minutter senere reste sig var tasken væk.

 

Tyveri fra bil, Hillerød

Anmeldelse kl. 12.51 af tyveri fra personbil på Nonnebuen. Tyveriet er sket torsdag mellem kl. 8.55 og 10.30, hvor forreste siderude i passagerside var blevet knust, hvorefter der blev stjålet taske og pung mv. 

 

Kørte bil uden førerret, Frederiksværk

En 36-årig mand fra Ringsted blev kl. 112.52 sigtet for at køre bil uden førerret på Hundestedvej. 

 

Butikstyveri, Hornbæk

En 16-årig ung mand fra Hornbæk blev kl. 14.15 sigtet for butikstyveri mod Super Brugsen på Sauntevej. Den 16-årige havde stjålet chips og sodavand.

 

Røg fra brændt dankort i gryde, Frederikssund

Kl. 15.05 anmeldelse om røg fra stueetage på Kirkebakken. Patrulje til stedet, som konstaterede, at røgen kom fra, at en kvinde havde brændt et dankort af i en gryde. 

 

Kørte bil uden førerret, Jægerspris

En 40-årig mand fra Slagelse blev kl. 15.57 sigtet for at køre varebil på Fjordlandsvej til trods for, at han var frakendt kørekortet. 

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 51-årig kvinde fra Birkerød kørte kl. 16.21 ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning, hvor hun påkørte en 55-årig mand fra København, som kørte ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Kvinden havde forsøgt at bremse ned forinden, men ramte speederen i stedet for bremsen. Ingen melding om personskade. 

 

Butikstyveri, Hornbæk

En 52-årig kvinde blev kl. 19.58 sigtet for butikstyveri mod Super Brugsen på Sauntevej, hvor hun havde stjålet lappesæt og madvarer. 

 

Vanvidskørsel, Stenløse

En 45-årig mand fra Stenløse blev kl. 20.31 sigtet for vanvidskørsel på grund af for høj hastighed på Frederikssundsvej. Køretøjet beslaglagt.

 

Butikstyveri, Gentofte

En 37-årig mand fra Gentofte blev kl. 12.58 sigtet for butikstyveri mod Netto på Gentoftegade. Manden havde varer i kurven til en samlet værdi af 396 kr.

 

Musik til ulempe, Hellerup

Anmeldelse kl. 23.56 om voldsom høj musik på Lundegårdsvej. Ved patruljens fremkomst var der ingen larm. 

 

Musik til ulempe, Vedbæk

Anmeldelse kl. 00.28 om fest og høj musik på Vedbæk Strandvej. Festen var slukket og lukket ved patruljens ankomst. 

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi