Pædagog søges til døgninstitution for udsatte og kriminalitetstruede unge i Jægerspris

Profilbillede
dato

Børne- og Ungehjemmet Nexus, som ligger i naturskønne omgivelser i Jægerspris, er en døgninstitution under Københavns Kommune, organiseret som en del af Center for Udsatte og Kriminalitetstruede unge (CUKU), der består af i alt otte institutioner.

Nexus er et anbringelsessted for unge i alderen 14-18 år og har 14 pladser, heraf op til 8 delvis lukkede pladser og to projektpladser. Institutionen har ca. 45 faste medarbejdere fordelt på institutionen og en intern skole. Nexus består af flere afdelinger, og målgruppen har forskellige anbringelsesgrundlag.

Målgruppen kan have sociale og adfærdsmæssige vanskeligheder, udadreagerende adfærd og udfordringer ved følelseshåndtering. De anbragte unge kan have opmærksomhedsproblemer, misbrugsproblemer, være eksponeret for kriminalitet eller have begået kriminalitet.

Aktivitet fylder en markant del af det pædagogiske arbejde og er et centralt og gennemgående redskab til at udvikle mentale, emotionelle og sociale processer hos de unge. Fysisk aktivitet bruges til at styrke de unges evne til at optage læring og erfaring, ligesom det anvendes til at skabe alternativer til kriminalitet, misbrug og antisocial adfærd.

Vi vægter højt, at du er aktiv og kan bidrage til at styrke institutionens profil. Det er ligeledes vigtigt, at du har en kompetencegivende uddannelse med relevans for pædagogisk arbejde.

Vi søger pædagoger, som kan indgå fast i en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, og som:

  • har erfaring med unge, som har psykiatriske diagnoser.
  • har veludviklede skriftlige kompetencer.
  • er stabile, engagerede, fleksible og robuste.
  • har en positiv tilgang til deres kolleger.
  • kan handle respektfuldt i pressede situationer.
  • er mødestabile, omstillingsparate og har en høj arbejdsmoral.
Bemærk, at du skal have kørekort til personbil.

Vi tilbyder:

  • en synlig, strategisk og visionær ledelse, der sætter pris på åbenhed, ærlighed, ordentlighed og gode menneskelige værdier.
  • en fantastisk personalegruppe, der elsker arbejdet med udsatte og kriminalitetstruede unge og fysisk aktivitet.
  • en faglig dygtig stab, som vil hjælpe med at udvikle Nexus, dig, medarbejderne og de unge.
  • en institution med nogle fabelagtige rammer og enestående omgivelser
Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Tiltrædelse snarest muligt eller den 1. december 2024. Der bliver indhentet offentlig straffeattest/børneattest i forbindelse med ansættelsessamtalen. Med henblik på ansættelses ønsker vi udvidet samtykke til indhentning af reference.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger hos afdelingsledere Nurhan Özgenc på 2983 0838 eller Martin J. Andersen på 2118 4790. Læs også mere om Nexus her eller på tilbudsportalen.

Søg via linket senest søndag den 13. oktober 2024
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 43. Der kan blive gennemført personlighedstest af eventuelle kandidater.

Om Borgercenter Børn og Unge
Borgercenter Børn og Unge understøtter børn, unge og deres familier i vanskelige perioder af deres liv. Vi modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel, ligesom familier med behov for støtte selv kan henvende sig. Vi har forskellige tilbud til målgruppen, herunder dagbehandlingstilbud, døgninstitutioner og forebyggende tilbud som fx gadeplansarbejde. Vi samarbejder med skoler og institutioner og arbejder med kriminalitetsforebyggelse. Det er vores opgave at understøtte en barndom med trivsel og tryghed, at forebygge omsorgssvigt og at give udsatte børn og unge et godt fundament for voksenlivet. Børn og unge | Socialjob (kk.dk)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6118211

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet