Sommerferievikarer med gå-på-mod og tålmodighed søges

Profilbillede
dato

Dine arbejdsopgaver vil omfatte praktisk hjælp og personlig pleje. Kørsel af min handicapbil når vi skal nogle steder. (Kræver kun almindeligt kørekort)

Du behøver IKKE at have erfaring som hjælper, da du vil få oplæring.

Du skal indgå i mit vikarteam, som tager selvstændige vagter samt træder til ved sygdom og ferie.

Du kommer til at indgå i et team, der dækker 24-timers vagter alle ugens dage. Vagterne er fra kl. 9-9.

Mit navn er Sofie, er en livsglad og positiv ung kvinde på 35 år. Jeg bor i min egen lejlighed sammen med min servicehund i Gerlev ved Frederikssund.

Jeg har Cerebral Parese, hvilket vil sige, at jeg er spastisk i hele kroppen og sidder i el-kørestol, derfor har jeg brug for en del praktisk og personlig hjælp.

Jeg elsker at der er fart over feltet og at være aktiv. Derfor spiller jeg El-hockey, nyder at være social og kreativ, desuden elsker jeg at shoppe og være sammen med min hund og mine venner og veninder. Netop derfor er det vigtigt at du har kørekort , så vi kan komme rundt i min handicapbus.

Derudover har jeg mange andre interesser, fx. biograf og teaterture, gode bøger mv.

Ud over mine BPA-hjælpere så vil der også være respiratoriske hjælpere i hjemmet da jeg er trachestomeret. De vil overvåge min respirator, så den skal du ikke have noget med at gøre.

Forventninger til dig:

- Du skal have kørekort, da jeg har min egen bil, så vi kan komme rundt.

- Du skal kunne underholde dig selv evt. med en god bog eller serie.

- Du kan indgå i samarbejde med mine respirationshjælpere.

- Du skal være fleksibel og omsorgsfuld

- Du skal kunne starte hurtigst muligt.

- Du er robust og ansvarsbevidst

- Du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Lønnen er 143,81 kr.+ tillæg. Der vil være 7 rådighedstimer om natten. Rådighedstimerne vil blive aflønnet med 107,85 kr. uden tillæg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

Jeg håber meget at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Sofie

Om BPA support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger. 

Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BPA Support ApS, Bagsværdvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026970

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet