Uddannet bioanalytiker til alletiders mindre arbejdsplads med to specialer og ingen nattevagter

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet bioanalytiker, eller har du en anden sundhedsfaglig uddannelse – og har du lyst til at være med til at give patienterne et godt forløb, hvad end det er ved prøvetagning eller gennem omhyggelig analyse af prøver? Vil du gerne have en varieret arbejdsdag og blive rigtig god til bioanalytikerfaget med arbejde i både blodbank og biokemi og med mange forskellige opgaver? Samtidig med du har tid til dig selv og din familie. Så er det måske dig vi søger.

Stillingen er på 30 - 37 timer/uge med start 1. juli eller snarest derefter.

Om Klinisk Biokemisk Afdeling i Frederikssund Vi er en flok på 27 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper: bioanalytikere, SOSU’er og sygeplejersker i alle aldre. Vi har en rar omgangstone, et rigtig godt arbejdsmiljø, og vores fælles mål er at give patienterne et godt forløb.

”Frederikssund har for mig været en super begynderarbejdsplads,
fordi der er lidt af det hele, og stedet er lille, så der er bedre overskud”

Elizabeth, bioanalytiker

Vi udfører prøvetagning på hospitalets sengeafsnit alle ugens dage og i vores ambulatorium på hverdage. Laboratoriet er bemandet alle ugens syv dage. I weekender og på helligdage har vi kun dagvagter. På hverdage har vi også aftenvagter (slutter 20.30). Vi har ingen nattevagter. Dagarbejdstid er 7.30-15.00 mandag til fredag.

Laboratoriet består af stand-alone udstyr blandt andet inden for kemi, hæmatologi og koagulation. Her bliver prøver fra sengeafsnit, ambulatorier samt fra praktiserende læger analyseret.

Udover ambulatorium og laboratorium, har vi også en lille, hyggelig blodbank, hvor vi interviewer og tapper bloddonorer, samt en funktion hvor vi i el-bil kører ud for at tage prøver og EKG i borgerens eget hjem eller på plejehjem.

Du vil selvfølgelig få et grundigt oplæringsforløb i både blodprøvetagning, EKG-optagelse, bloddonortapning og i at analysere blod- og urinprøver i laboratoriet. Og du vil blive oplært i det tempo, der passer dig.

”For mig har Frederikssund været den perfekte første arbejdsplads pga. arbejdet i flere specialer og arbejdet med både det præ- midt- og post-analytiske arbejde. Jeg har fået en grundig oplæring og er superglad for det faglige indhold på vores fællesmøder”
Sanne, bioanalytiker

Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.
Desuden kan du følge os på Instagram på biokemisk_nordsjaelland.

Om dig:

  • Du er uddannet bioanalytiker, med autorisation. Alternativt har du en anden sundhedsfaglig uddannelse
  • Du er venlig og imødekommende – både over for kollegaer og patienter
  • Du har gåpåmod og en positiv indstilling til opgaverne
  • Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i udførelsen af dit arbejde
  • Du bidrager til et godt fællesskab og et godt arbejdsmiljø
  • Du er god til at samarbejde, både med dine egne kollegaer på KBA og med dine kollegaer på hospitalets sengeafsnit og i de andre ambulatorier.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kørekort.

Ansøgningsprocedure: Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte overbioanalytiker Christina Bojesen, christina.bojesen.01@regionh.dk / 48 29 54 05 eller faglig koordinator Steen Nymann Stofberg, steen.nymann.stofberg@regionh.dk / 48 29 54 02.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 20.06.2023. Samtaler afholdes løbende.

Send en motiveret ansøgning, dit CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Frederikssund), Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249917&DepartmentId=18827&MediaId=4733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet