12 nominerede til idræts- og fritidspriser: vinderne afsløres ved stor prisfest i Skibby Hallen

Foto: Frederikssund Kommune.
dato

12 personer er nomineret til idræts-, leder- og fritidspriser. Vinderne afsløres den 27. februar ved en fejring, der inkluderer præmieuddeling for indsatsen i 2023. Dette år vil også se spejdergrupper modtage anerkendelser for første gang. Søren Østergaard, centerchef for Center for Ungdomsstudier, vil give et oplæg ved festen, som finder sted i Skibby Hallen.

Folkeoplysningsudvalget har arbejdet hårdt for at finde de 12 nominerede til fire forskellige priser: Idræts-, Leder-, Unge Leder-, og Fritidsprisen. Proceduren har været grundig og retfærdig, og nu ser vi alle frem til den store afsløring, der er planlagt til at finde sted den 27. februar.

Prisfesten er ikke kun et tidspunkt til at uddanne priser, men også anerkendelser. Dette år markerer en spændende ændring i programmet, da anerkendelser vil blive givet til spejdergrupper for første gang.

Skibby Hallen vil danne rammerne for denne spændende prisfest, og den højt ansete Søren Østergaard, der er centerchef for Center for Ungdomsstudier, er inviteret til at give et oplæg.

Her er de stolte nominerede:

Til Idrætsprisen er Christian Brendstrup Christensen, U15 4000-1 holdet, og Josephine Vedel Søndergaard Nielsen blevet nomineret. Unge Lederprisen har nomineret Iben Dines Pedersen, Caroline Olsen, og Mads Kristensen, mens Lederprisen indstiller Benjamin Withen, Anders Wihlborg Rasmussen, og Brian Høi Greve. Til Fritidsprisen har Initiativtagerne bag MTB-sporet og Bikeparken i Frederikssund, Skibby Idræts Klub, og Erik Ejegod Spejderne blevet nomineret.

Det er stadig muligt for foreninger at tilmelde deltagere til festen. Det skal ske senest den 19. februar 2024 på Frederikssund Kommunes hjemmeside, så skynd jer at sikre jeres pladser ved denne mindeværdige hændelse.

Borgere i Frederikssund Kommune ser med spænding frem mod prisfesten og til at fejre de mange personer og grupper, der har arbejdet hårdt og bidraget til lokalsamfundet i det forgangne år.


https://www.frederikssund.dk/service/Nyheder/2024/februar/her-er-de-nominerede-til-idraets--leder--og-fritidspriserne
Kilde: Frederikssund Kommune