Afdelingsleder til BOAS Jægerspris

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Botilbuddet BOAS Jægerspris søger passioneret og naturglad afdelingslederDu sætter en ære i at skabe udvikling for unge og voksne med autisme. Du lytter til dine kolleger og er åben for ideer. Landlige omgivelser og dyr er lige dig. Og så er du den, der forstår at omsætte socialfaglig professionalisme til en familiær atmosfære.

 

Nikker du genkendende til ovenstående, så er det muligvis dig, vi søger som vores kommende afdelingsleder i BOAS Jægerspris med tiltrædelse den 1. marts 2024.  


Vi er et botilbud under Servicelovens §107 samt §§66 og 108 – etableret som en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) – med plads til 19 unge og voksne mellem 16 og 40 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og forskellige følgetilstande. Det er mennesker, som har brug for helhedsorienterede udviklingsforløb i rolige omgivelser, der tager hensyn til de sanseforstyrrelser, som kendetegner vores målgruppe. 


Vores beboere har alle tilknyttet en fast socialkonsulent, der er til rådighed 24/7, og som er til daglig støtte. I tæt samarbejde mellem beboer og socialkonsulent arbejdes der på at skabe progression i den enkelte indsats i forhold til såvel psykiske som sociale udfordringer. Socialkonsulenten træner ligeledes beboeren i praktiske forhold som fx bolig, indkøb, kost, hygiejne og økonomi. 


Hver beboer har sin egen bolig og indgår i daglige opgaver i hele bofællesskabet. Det omfatter bl.a. udendørsopgaver; herunder pasning af forskellige dyr. Vi har fællesdyr, og derudover har flere af beboerne deres egne dyr. I den socialfaglige indsats har vi øje for, hvordan dyrene kan understøtte udviklingen for den enkelte. Vi arbejder ud fra fastlagte metoder og tilbyder blandt andet stressreducerende naturterapi, hvor vi nyder godt af stedets beliggenhed mellem skov og marker – på det smukkeste og roligste sted, nærmere bestemt i “baghaven” til Jægerspris Slot. 


Dig som afdelingsleder


Du bliver afdelingsleder for en gruppe fagligt stærke og selvledende medarbejdere. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor afdelingslederen er en aktiv del af hverdagen, forstår sammenhængen i indsatserne og er deltagende i det socialfaglige arbejde og samværet med de unge. Vi forventer, at du brænder for at skabe trivsel og arbejdsglæde, og at det falder dig naturligt at inddrage vores beboere i den en løbende udvikling af stedets faciliteter og rammer.


Du kommer til et botilbud, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at undgå institutionelle rammer, så beboerne i et ligeværdigt og anerkendende miljø udvikler sig hen mod et liv med så lidt støtte som muligt. Inddragelse står centralt, og vi er optaget af gode samarbejder med såvel kommunen som pårørende.

 

BOAS Jægerspris er en forholdsvis ny afdeling – etableret i 2021 – og derfor er der stadig masser af uprøvede muligheder, som kan forfølges.  


Din profil

Vi forventer, at du besidder en række evner og kvalifikationer:


 • relevant uddannelse på bachelorniveau
 • ledelseserfaring samt lederuddannelse
 • indgående viden og erfaring fra området med Autisme Spektrum Forstyrrelse og beslægtede diagnoser og den kompleksitet, der er gældende for målgruppen i BOAS Jægerspris
 • kendskab til rammebetingelserne for socialpædagogiske tilbud
 • kan kommunikere, formidle og dokumentere rammer og resultater både mundtligt og skriftligt
 • forretnings- og økonomiforståelse
 • personlig integritet og refleksion over egen ledelsesstil og praksis
 • har humoristisk sans 
 • er modtagelig for kritik
 • behersker spændet mellem at være professionel, personlig og privat

Foruden den daglige ledelse af BOAS Jægerspris er det afgørende, at du har lyst til at indgå løbende i ledelsessamarbejdet og udviklingen af organisationen SUF, som er en spændende og nytænkende organisation, hvor vi sammen har fokus på opbygning og udvikling af vores tilbud og kultur. Du vil få et tæt samarbejde med regionsdirektøren og dine øvrige lederkolleger i SUF. 

 

Endelig kommer en del af dit lederskab også til at indebære samarbejdet omkring et igangværende ph.d.-projekt med titlen Voksentilblivelse på socialpsykiatriske botilbud – hvordan pædagogiske praksisser understøtter en positiv voksentilværelse. Foruden BOAS Jægerspris er en anden af vores afdelinger – SUF Opgangen i Odense – involveret i dette projekt. 

 

Vi tilbyder

Som afdelingsleder i BOAS Jægerspris får du:


 • løbende supervision og efteruddannelse
 • personaledage og andre aktiviteter på tværs af SUF-organisationen
 • gode ansættelsesvilkår på baggrund af overenskomst med SL og DS

 

Når du søger:

Kan du se dig selv i jobbet som afdelingsleder hos BOAS Jægerspris, er du meget velkommen til at sende os en ansøgning. Når du søger, er det vigtigt, at du:


 • redegør for dine faglige og uddannelsesmæssige kompetencer
 • forklarer, hvorfor netop du er den rette til at stå i spidsen for BOAS Jægerspris
 • hvordan du ser for dig, at naturrammerne kan bruges som et aktiv i udviklingen af afdelingen

 

Spørgsmål og ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, så send en SMS til regionsdirektør, Margrethe Langer på telefon: 30 84 45 05, der efterfølgende vil ringe dig op.  Besøg SUF på www.suf.dk. På tilbudsportalen kan du også læse mere om BOAS Jægerspris. 


Herudover opfordrer vi dig til at komme på kaffebesøg i Jægerspris, hvor du får mulighed for at tale med en vores socialkonsulenter, og hvor en af vores beboere vil give dig en rundvisning. 


Søg stillingen via linket på denne side.


Ansøgningsfrist: Den 14. januar 2024.


Vi forventer at holde 1. ansættelsessamtale den 22. januar 2024 og 2. samtale den 25. januar 2024. I forbindelse med den sidste samtale vil en gruppe af vores beboere også være til stede.   

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND, Hunderupvej 116, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5960967

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet