Anders Brandt indtager scenen på Frederik 7-Tal: En aften med rock, blues og folketoner

Anders Brandt gæster Frederik 7-Tal fredag d. 28. April kl. 20.00 (Foto: Anders Brandt)
Profilbillede
dato

Fredag aften på Frederik 7-Tal bliver en aften fyldt med fantastisk musik, når den talentfulde sanger og sangskriver, Anders Brandt, går på scenen kl. 20:00. 

Brandt er kendt for at spille en bred vifte af musik, der spænder fra rock og blues til folkemusik. Med både egne sange og kendte klassikere i sit repertoire, er der noget for enhver smag.

En af Brandts største inspirationskilder er den legendariske Jimi Hendrix, og hans guitarspil er bestemt værd at lytte til. Men det er ikke kun hans guitarspil, der imponerer - hans stemme er også både indlevende og varm, og han formår virkelig at fange publikum.

7-tallet har store forventninger til aftenen, og de håber på, at de fremmødte får sig en god start på weekenden:

“Vi glæder os til at byde velkommen til Anders Brandt på Frederik 7-Tal! Han er en fantastisk musiker, som vi gerne vil præsentere for vores gæster på 7-tallet, for at bidrage med mere live musik og gang i gaden i Jægerspris. Vi håber på glade gæster og højt humør, samt en festlig fredag aften og god start på weekenden.”

Så hvis du er på udkig efter en aften med fantastisk musik, er det bare med at møde op fredag aften på Frederik 7-Tal - alle er velkomne!

Dato: 28-04-2023
Tid: 20:00
Sted: Hovedgaden 24, 3630 Jægerspris
Tilmelding: Gratis!

Du finder meget mere om Frederik 7-Tal på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Frederik 7-tal