Backgammon vender tilbage på 7-tallet

Profilbillede
dato

Backgammon vender tilbage til værtshuset Frederik 7-tal i Jægerspris, og det sker med en åben turnering den 3. maj 2023. Stifter og næstformand i Dansk Backgammon Forbund (DBGF), Bjørn Kroghsbo, vil være til stede som underviser og turneringsleder for at sikre, at arrangementet forløber godt.

Programmet for dagen ser ud som følger:

Kl. 18-19: Introduktion og undervisning
Kl. 19-23: Åben turnering, som består af en CUP til 7 point og en Consolation til 5 point.

Indskuddet for deltagelse er 50 kroner, og præmierne er fordelt på følgende måde: 50% af indskuddet til vinderen af CUP'en og 4 ølkort til Frederik 7-tal, 25% af indskuddet til andenpladsen og 2 ølkort til Frederik 7-tal, og 25% af indskuddet til vinderen af Consolation og 2 ølkort til Frederik 7-tal.

Hvert ølkort er 20 kroner værd og kan ombyttes til en flaskeøl eller sodavand i baren.

Hvis interessen for turneringerne vokser, vil arrangørerne se på flere sponsorpræmier og eventuelt større indskud ved større turneringer. Hvis der er stor efterspørgsel, vil der også blive set på muligheden for at afholde turneringer to gange om måneden eller større turneringer i weekenderne.

Der er plads til maksimalt 10 spillere i øjeblikket, men til sommer kan den store overdækkede terrasse også tages i brug, hvor der er plads til yderligere 10 deltagere. Der vil være brug for en kyndig turneringsleder i fremtiden, da arrangørerne ikke selv spiller, men gerne vil give deres gæster og deltagere den bedste oplevelse med en velarrangeret turnering.

De lokale ville have Backgammon tilbage på 7-tallet
Arrangørerne glæder sig til at bringe Backgammon tilbage til Jægerspris og ser frem til et godt samarbejde med Dansk Backgammon Forbund. Den hovedsalige årsag til, at man stabler dette på benene er på opfordring fra de lokale.

“Vi overtog 7-tallet 1. marts 2023 og har hørt fra de lokale at der før har været Backgammon på stedet. Det vil vi gerne bringe tilbage, og vi starter derfor op med den første onsdag i måneden første gang d. 3. maj 2023,” siger Helene Rantzau og fortsætter:

“Vi håber, at DBGF medlemmer i Jægerspris, Frederikssund og omegn vil være interesserede i at backgammon igen er kommet tilbage på 7-tallet og de får lyst til at tilbringe nogle gode stunder hos os. Vi håber at der er lokale medlemmer som gerne vil påtage sig rollen som turneringsleder til efterfølgende turneringer såfremt der er interesse for at 7-tallet er vært. Vi forventer flere gæster om onsdagen som vil hygge sig med og træne Backgammon.”

Frederik 7-tal er et hyggeligt lille værtshus, der ligger på Hovedgaden i Jægerspris, kun 10 minutter fra Jægerspris Slot. Der går en bus lige til døren, og nærmeste S-tog er Frederikssund. Bussen til og fra Frederikssund tager kun 12 minutter. Der er også andre spillemuligheder på værtshuset som billard, dart, spillemaskiner, jukebox og program for live musik henover sommeren.

Er man interesseret i at vide mere, så giver Helene Rantzau os her opskriften på, hvor man kan se mere:

“Folk er velkomne til at skrive til os her på mail: frederik7tal@outlook.com eller kontakte mig på tlf. 27 58 12 91.”

“Vi tager gerne imod gode råd til, hvordan vi får skabt de bedste rammer til DBGF medlemmer og folk som er nysgerrige på sporten.”

“Ønsker man ikke at deltage er man velkommen til at overvære turneringen og ellers kalder det gode forårsvejr på hyggelige stunder på den overdækkede terrasse, hvor man kan nyde kolde drinks i lounge området eller skåle med vennerne ved cafébordene,” understreger Helene slutteligt.

Dato: 03-05-2023
Tid: 18:00-23:00
Sted: Hovedgaden 22-24, 3630 Jægerspris
Tilmelding: Indskud 50,-

Du finder meget mere om arrangementet her, og finder værtshuset på Hovedgaden 22-24 i Jægerspris.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Frederik 7-tal