Barselsvikariat Pædagog til specialskolen Kærholm, afdeling Kølholm

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.

Afdeling Kølholm er en specialskole for elever med Autismespektrum-forstyrrelser og ADHD. Målgruppen er normaltbegavede elever, der profiterer af et miljø og en pædagogik, der er tilpasset de to diagnoser. Kølholm har 90 elever fordelt på 12 klasser i forholdsvis nyistandsatte lokaler og udearealer på Møllevej 100, 3630 Jægerspris.

Vi søger en pædagog der har lyst og evner til at arbejde med vores elevgruppe og meget gerne med erfaring med at skabe en tryg og forudsigelig skolegang i specialskole-regi. På Kølholm er vi organiseret i teams bestående af lærere og pædagoger, som arbejder tæt sammen omkring en klasse på 6-9 elever. Teamet varetager helhedstilbuddet af undervisning og fritidstilbud for eleverne fra kl. 8 til 15.30, og som pædagog deltager man desuden et antal dage i bemandingen af SFO i skoleferier.

Vi er en levende skole med et velfungerende samarbejde mellem lærere og pædagoger, som løbende efteruddannes. Vi uddanner alle medarbejdere i Studio III, grunduddannelse i autismeforståelse og har uddannet lærere og pædagoger i TEACCH. Vi vægter tværprofessionelt samarbejde og faglig refleksion højt. Vores tilgang til samspillet med og mellem børnene er inspireret af Ross Greene og Bo Hejlskov.

Der lægges vægt på børnenes størst mulige faglige læring gennem særligt tilrettelagte læringsmiljøer, samt social og personlig udvikling inden for skolens strukturerede og visualiserede rammer. Pædagogernes opgave på Kølholm er at understøtte og kvalificere undervisningen og læringsmiljøerne samt arbejde med elevernes personlige og sociale udvikling. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har sans for at samarbejde på tværs af professioner og skolens fag, klasser, teams og trin.

Vi søger en pædagog der

  • er god til at samarbejde
  • kan skabe forudsigelighed og læringslyst for eleverne
  • er fagligt dygtig, idérig, tydelig, reflekterende og handlekraftig
  • har erfaring inden for arbejdet med autismespektrumsforstyrrelser og ADHD
  • møder elever, forældre og samarbejdspartnere åbent og respektfuldt

Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2024 og er et barselsvikariat frem til 31. juli på fuld tid. Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst, som inkluderer et specialskoletillæg.

Kontakt:
Er du interesseret i at høre mere eller besøge afdelingen, er du velkommen til at kontakte:
Pædagogisk leder Lotte Kildebakke Hjelm Jensen telefon 21 48 89 18 eller pædagogisk leder Jan Birk Jensen, telefoon 40 24 01 25.
Du kan læse mere om vores skole på hjemmesiden

Ansøgningsfrist
Din ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag den 28. november 2023 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest onsdag den 29. november 2023.

Ansættelsesforhold
Barselsvikariat

Tiltrædelse
01. jan 2024

Kontakt
Pædagogisk leder Lotte Kildebakke Hjelm Jensen telefon 21 48 89 18

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kærholm - afd. Kølholm, Møllevej, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942562

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet