Døgnrapporten i Jægerspris: fredag den 17. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra lastbil

Tisvildeleje: Mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.00 blev der skåret hul i skydedøren på en varebil, som holdt parkeret på Hovedgaden. Fra varebilen blev der stjålet værktøj.

Tyveri fra varebil

Helsingør: En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem onsdag klokken 22.00 og torsdag klokken 08.00 adgang til en varebil, som helt parkeret på Søvejen, ved at klippe hul i siden på bilen. Fra køretøjet blev der stjålet værktøj.

Tricktyveri

Frederiksværk: En 86-årig mand fra Frederiksværk anmeldte klokken 08.51, at han og hans kone dagen før havde været udsat for tricktyveri. Ægteparret havde befundet sig på Havtornvej onsdag omkring klokken 11, da to personer henvendte sig til dem på et fremmedsprog iblandet enkelte engelske gloser. Imens de to mænd forsøgte at tale med parret, stod de helt tæt op af manden, og han opdagede efterfølgende, at hans pung var blevet stjålet. Pungen indeholdt diverse kort og kontanter.

De to personer beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 50-55 år, 170-175 cm, fedladen af bygning, lys i huden og med kort sort hår. Talte fremmedsprog.
B: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 20-25 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort sort hår. Talte fremmedsprog.

Tyveri fra kasseapparat

Værløse: Klokken 11.30 blev det anmeldt, at en mand dagen forinden klokken 14.19 var kommet ind i en forretning på Bymidten, og mens personalet befandt sig i baglokalet, stjal manden kontanter fra forretningens kasseapparat. 

Manden beskrives som: dansk af udseende, ca. 45 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort lyst hår. Iført sort kasket og sort jakke. Talte dansk. Yderligere kendetegn: Hjulbenet.

Kørte bil trods frakendelse af førerret

Hørsholm: På Holmevej standsede en patrulje klokken 12.22 en 54-årig kvindelig bilist fra Nivå og bad hende om at fremvise et gyldigt køretøj. Det kunne imidlertid ikke efterkomme, da hun havde fået frakendt førerretten, og hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan

Frederiksværk: Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi torsdag over middag til stede i Frederiksværk med blandt andet narkohundene Pelle og Vaks. I den forbindelse fik hundene fært i kældre på henholdsvis Ildtornvej og Havtornvej, og begge steder blev der fundet mindre mængder hash, som blev indbragt til politistationen med henblik på destruktion. 

 

Dyreknogler fundet i vandet

Jægerspris: Nogle knogler blev torsdag eftermiddag klokken 14.45 fundet i vandet ved Gerlev Strandpark af en hundelufter. Politi, dykkertjeneste og teknikere kørte til stedet og det blev senere slået fast af retsmedicinerne, at der var tale om dyreknogler.

 

Lastbil tabte hydraulik og skabte trafikale problemer

Gentofte: Klokken 15.22 indløb der anmeldelse om, at en lastbil havde tabt sin hydraulik på helsingørmotorvejen og derfor ikke kunne køre videre, og det skabte store trafikale problemer, hvorfor en patrulje kørte til stedet. I en længere periode var kun tredje vognbane farbar, men klokken 17.54 var lastbilen fjernet, og trafikken kunne igen passere uhindret på stedet.

Spirituskørsel

Skibby: En 49-årig kvindelig bilist fra Skibby blev klokken 15.53 standset af en patrulje på Nordvejen. Her viste et alkometer, at hun formentlig havde ført bilen med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Derudover blev hun også sigtet for at køre bil, selv om hun ikke havde generhvervet sin førerret. 

Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hendes eventuelle spirituspåvirkning.

 

Narkopåvirket bilist kørte galt

Ølstykke: Torsdag eftermiddag klokken 17.49 kørte en hash-påvirket 19-årig mand fra Brønshøj galt på Frederiksborgvej. Med i bilen, som rullede rundt og endte i grøften var fire andre, hvoraf de tre sad i bilens bagagerum. Der er ingen meldinger om personskade. Den 19-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal klarlægge hans nøjagtige påvirkningsniveau til brug for den videre sagsbehandling.

 

Kvinde stjal tøj

Frederikssund: En 15-årig ung kvinde fra Frederikssund blev torsdag aften klokken 19.04 taget for butikstyveri i H&M i Sillebroen, hvor hun havde stjålet noget tøj, Hun blev sigtet for tyveriet, og hendes forældre samt de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

 

Hærværk mod bil

Dronningmølle: En bil, som holdt på Villingebæk Strandvej blev torsdag aften klokken 20.15 udsat for hærværk. Bilens forrude er blevet knust og to dæk er blevet punkteret.

 

To biler stødte sammen

KGs. Lyngby: To biler kørte torsdag aften klokken 20.35 sammen ved Klampenborgvej/Sorgenfrigårdsvej i forbindelse med, at den ene bil svingede til venstre og ikke overholdt sin vigepligt i forhold til den modkørende. Både manden i den svingende bil, en 56-årig fra Gentofte, og den modkørende, en 25-årig fra Hørsholm, blev kørt til tjek på hospitalet.

 

Unge blev bedt om at gå 

Espergærde: En gruppe unge skabte torsdag aften klokken 23.32 en del uro og uorden ved Cirkle K på Hovvej. En patrulje kom til stedet og bad de unge om at gå, hvilket de efterkom.

Mistænkelig mand i have

Vedbæk: En beboer på Gæslingestien opdagede klokken 02.31 en mand, som ude fra haven lyste ind i beboerens hus. Da manden opdagede beboeren, løb han fra stedet. En patrulje kom få minutter senere til adressen og kørte rundt i området for at finde den mistænkelige mand, som dog ikke var at se nogen steder. Der foreligger ikke nogen nærmere beskrivelse af den mistænkelige mand.

Narkopåvirket bilist uden kørekort standset

Gilleleje: Klokken 02.34 natten til fredag blev en 35-årig mand fra Gilleleje standset, da han kom kørende ad Gardysvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af hash, methamfetamin og amfetamin. Den 35-årige var i øvrigt tidligere frakendt sit kørekort og var i besiddelse af en mindre mængde amfetamin. Manden blev sigtet for alle tre forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsniveau til brug for den videre behandling af sagen.

Flere bilister fik sigtelse med hjem

Gentofte: Flere bilister fik en sigtelse med sig på turen hjem, da der mellem klokken 02 og 03 var en målrettet indsats for sikre veje Kildegårdsvej ved Helsingørmotorvejen. Der blev skrevet ni sager om bilister, som ikke holdt til højre, en sag om kørsel frem for rødt, en sag for kørsel uden førerret og en sag om brugstyveri.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 16.-17. september 2021


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi