Døgnrapporten i Jægerspris: fredag den 3. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tre biler i harmonikasammenstød, Allerød

Tre biler var torsdag morgen klokken 07.30 involveret i et harmonikasammenstød på Nymøllevej. Her ramte en 33-årig mand kvinde fra Hillerød den foranholdende bilist, en 49-årig mand fra Hillerød, som derved kørte ind i en 57-årig kvinde fra Gilleleje. Der skete lettere materiel skade, ligesom en af bilisterne kom lettere til skade ved sammenstødet.

 

Mountainbike stjålet, Hellerup

Fra en Peugeot varebil er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.30 stjålet en el-mountainbike samt diverse værktøj. Tyven har knust en rude for derved at kunne komme til at åbne bildøren indefra.

 

Mistænkelig husfotograf, Rungsted Kyst

En mand vakte torsdag morgen klokken 08.30 mistanke, da han gik rundt og tog billeder af husene og kiggede ind i haverne på Dreyersvej. En patrulje kørte til stedet for at finde manden, men han var forsvundet fra området. Han beskrives som skandinavisk af udseende, hvid i huden med kort brunt hår, 40-50 år, 185-190 cm. høj, iført grå sweater med lynlås. Han havde desuden en golden retriever med sig.

 

El-værktøj stjålet, Helsingør

Fra en Opel varebil, der stod på Sthensvej, er der mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 07.00 stjålet diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.14.

 

Biler stødte sammen, Nærum

To biler stødte torsdag formiddag klokken 11.49 sammen på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. I forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet blev en afkørsel samt to vognbaner spærret. Den ene bilist, en 33-årig mand fra Ishøj, som påkørte den anden, en 24-årig mand fra Nykøbing F, måtte til tjek på skadestuen.

 

Bil blev beslaglagt, Allerød

Torsdag formiddag klokken 11.55 blev en 57-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Nymøllevej ved Banevang. Her viste en alkometertest, at mandens promille var over 2. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel, fik sin førerret administrativt inddraget og så blev hans bil beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

 

Ild i byggematerialer, Helsingør

Klokken 13.13 torsdag eftermiddag blev det anmeldt, at der kom røg fra et vindue i et hus på Århusvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at der var ild i nogle byggematerialer. Stedet bliver nærmere undersøgt for at fastlægge brandårsagen. Ingen personer kom til skade.

 

Kvinde udsat for tricktyveri, Birkerød

En 86-årig kvinde fra Birkerød blev torsdag eftermiddag klokken 12.45 udsat for tricktyveri, da hun var i Irma på Hovedgaden. Her spurgte en ukendt mand hende om hjælp til en vare, og mens hun var optaget af at hjælpe ham, blev hendes pung og mobiltelefon stjålet fra hendes taske. Den mand, som bad om hjælp beskrives som østeuropæisk af udseende, iført sweater og mørke bukser.

 

Tyve tog alarmer af tøj, Kgs. Lyngby

To 18-årige kvinder fra Valby og Kgs. Lyngby, blev torsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Kvinderne havde stjålet tøj i magasin og havde, inden de forlod forretningen, hevet alarmerne af tøjet.

 

Mand ødelagde sidespejl på bil, Hillerød

En mand ødelagde torsdag eftermiddag sidespejlet på et Fiat Ducato efter en trafikal uoverensstemmelse. Hærværket skete ved Søborg trinbræt, og manden beskrives som skandinavisk af udseende, 45-55 år, 175-180 cm. høj, kraftig af bygning, hvid i huden med kort hår. Han var iklædt shorts og en orange t-shirt.

 

Færdselsuheld, Hellebæk

En 73-årig mandlig billist fra Virum kørte klokken 16.12 ad Nordre Strandvej i sydøstlig retning, da han mistede herredømmet over sin bil, muligvis på grund af et ildebefindende. Bilen endte i modsatte vognbane og kørte i rabatten, hvor den ramte et byskilt og et træ. 

 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men bilisten blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet. 

 

Butikstyveri, Humlebæk

Klokken 16.15 indløb der anmeldelse om, at en mand blev tilbageholdt i Fakta i Humlebæk Centret grundet tyveri af vaskemiddel og slik. Da der var uenighed mellem parterne om, hvorvidt butikstyveriet havde fundet sted, blev en patrulje sendt til stedet. Her blev mande, en 68-årig fra Humlebæk, i første omgang sigtet for butikstyveri, og det præcise hændelsesforløb skal nu fastlægges.  

 

Færdselsuheld, Espergærde

En 50-årig kvindelig bilist fra Nivå kørte klokken 16.59 ad Strandvejen i nordøstlig retning, da hun påkørte en 35-årig mandlig bilist fra Helsingør bagfra, idet denne bremsede ned foran hende. I forbindelse med påkørslen blev den 35-årige mands bil skubbet fremad, hvorved han påkørte en forankørende 32-årig mandlig bilist fra Ålsgårde, som derpå påkørte en forankørende 72-årig kvindelig bilist fra Espergærde.

 

En ambulance blev sendt til stedet for at tilse parterne, og den 50-årige kvindelige bilist blev efterfølgende kørt til hospitalet grundet lettere tilskadekomst. 

 

Kvinden blev af en patrulje ved uheldsstedet sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Mand med aggressiv adfærd, Frederiksværk

Omkring klokken 16.20 indløb der flere anmeldelser om, at en mand gik fra Strandvejen og mod Rema1000 på Undalsvej og havde en aggressiv adfærd over for de forbipasserende, ligesom han ifølge anmeldelsen muligvis også havde slået på en bil og kastet med flasker. En patrulje kørte til området, hvor de udfandt manden, en 54-årig fra Jægerspris. Han blev her sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet hans adfærd forstyrrede den offentlige orden. 

 

Klokken 17.01 indløb der igen anmeldelse om, at en mand gik rundt på Strandvejen og udviste aggressiv adfærd over for de forbipasserende, og at manden var i besiddelse af en stor gren. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at der var tale om den samme mand, som kort forinden var blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. På baggrund deraf besluttede patruljen at anholde manden, idet de formodede, at han ville fortsætte sine aggressive adfærd, hvis han forblev på stedet. Han blev derfor anholdt og taget med på politistationen for at opretholde orden. Han er efterfølgende blevet løsladt igen.

 

Vold, Helsingør

En 57-årig mand fra Helsingør anmeldte klokken 20.26, at han omkring klokken 20 var kommet gående på Hamlets Vænge, da han skulle passere to unge mænd, som kom gående i modsat retning på fortovet. I forbindelse med dette stødte den 57-årige mand og den ene unge mand skuldrene sammen, og den unge mand opførte sig herefter aggressivt og tildelte den 57-årige mand et knytnæveslag i ansigtet. De to unge løb derpå fra stedet i sydøstlig retning ad Holger Danskes Vej. 

 

Manden, der slog, beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 14-18 år, ca. 178 cm, spinkel af bygning, mørk i huden, brune øjne og havde sort mellemlangt hår. Iført hvid hættetrøje og sorte cowboybukser. Talte dansk.

 

Den ledsagende mand beskrives som: mand, dansk af udseende, 14-18 år, ca. 178 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med kort brunt hår. Iført grå trøje og grå bukser. Talte dansk.

 

Skudlignende lyd ved strand, Hornbæk

En borger anmeldte klokken 20.43, at han et kvarters tid forinden havde hørt noget, som kunne minde om en skudlignende lyd, mens han befandt sig ved stranden i Hornbæk. En patrulje kørte til området for at undersøge forholdet nærmere, men der blev ikke fundet nogen eller noget, som kunne sættes i relation til hændelsen.

 

Nordsjællands Politi har heller ikke efterfølgende modtaget anmeldelser, som kan relateres til lyden.

 

I besiddelse af stoffer, Hillerød

Tre unge mænd blev klokken 21.06 truffet af en patrulje i parkeringshuset over for politistationen i Hillerød. Her blev den ene unge mand, en 19-årig fra Valby, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Narkokørsel, Græsted

På Tingbakken standsede en patrulje klokken 23.55 en bil med fire personer i. Føreren af bilen, en 25-årig mand fra Bagsværd, blev sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

 

En af passagerne i bilen, en 20-årig mand fra Bagsværd, blev ved samme lejlighed fundet i besiddelse af en kniv, hvorfor han blev sigtet for dette forhold. 

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring førerens eventuelle narkopåvirkning.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

En 27-årig kvinde anmeldte klokken 01.02, at hun ca. ti minutter forinden havde set en fremmed mand åbne hendes havelåge. Hun kunne ikke længere se manden, men hun mistænkte, at han kunne være på stedet for at begå indbrud. En patrulje kørte dertil for at lede efter den fremmede mand, men det var ikke muligt at udfinde ham i området.

 

Han beskrives som: mand, 175-180 cm, spinkel af bygning. Iført sort hættetrøje med lynlås.  

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 22-årig mandlig bilist uden kendt adresse blev klokken 04.10 standset an patrulje på Klostermosevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet kørekort i Danmark. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Vindue forsvundet i løbet af natten, Hørsholm

En mandlig borger anmeldte klokken 06.50, at der var blevet udøvet hærværk på hans bolig på Frennehave, idet en ukendt gerningsperson i løbet af natten havde fjernet hans soveværelsesvindue. Det kan ikke afvises, at det skete med henblik på efterfølgende indbrud på stedet, men der var ikke umiddelbart tegn på indstigning.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi