Døgnrapporten i Jægerspris: fredag den 31. december

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj og byggematerialer stjålet, Frederiksværk

Torsdag formiddag klokken 09.12 blev det anmeldt, at der mellem tirsdag aften og onsdag ved middagstid havde været indbrud i et udhus på Gyldenrisvej. Herfra var der stjålet forskelligt værktøj, blandt andet en tagpapbrænder og en buskrydder, og fra græsplænen var der stjålet tagpap og konstruktionsplader.

Graffiti på facade, Klampenborg

På en bygningsfacade på Taarbæk Strandvej er der mellem onsdag nat klokken 05.00 onsdag morgen klokken 08.00 blevet malet graffiti. Hærværket blev anmeldt torsdag formiddag klokken 09.32.

Dæk og inderskærm ødelagt, Farum

Mellem klokken 00.30 og 00.45 natten til onsdag blev fordækket, hjulkapslen og inderskærmen på en bil, der holdt ved Nygårdterrasserne. Hærværket, der blev anmeldt torsdag klokken 09.51, er formodentlig sket ved affyring af fyrværkeri tæt på bilen.

Unge stjal øl, Klampenborg

Nogle unge mænd stjal onsdag aften klokken 18.53 nogle øl og nogle flasker mousserende vin fra Circle K på Strandvejen. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 13.37.

Mand sigtet for butikstyveri, Frederikssund

En 46-årig mand fra Valby blev torsdag eftermiddag taget for butikstyveri i Matas, hvor han havde stjålet flere forskellige flasker parfume. Manden blev sigtet for tyveriet.

Ild i emhætte, Farum

Torsdag eftermiddag klokken 15.20 gik der ild i en emhætte i en bolig i Vejgårdspark. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor beboerne dog havde fået slukket ilden. Der var ingen, som kom til skade i forbindelse med branden.

Sigtet for vold og hærværk, Jægerspris

En 32-årig mand fra Hillerød blev torsdag eftermiddag ved 16.30-tiden sigtet for vold og hærværk. Manden havde begået hærværk mod en bil, der holdt ved Superbrugsen, og da et vidne til dette, en 49-årig mand, ville tilbageholde den 32-årige, gav den 32-årige ham et knytnæveslag på kæben.

Skur antændt af fyrværkeri, Smørum

Et skur ved Boesagerskolen på Flodvej brød torsdag eftermiddag klokken 17.30 i brand, efter nogle drenge havde antændt noget fyrværkeri helt op ad skuret. Branden blev hurtigt slukket.

Tøj, taske og solbriller stjålet fra bil, Skodsborg

Fra en bil, der var parkeret ved Skodsborg Kurhotel, er der torsdag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 17.30 stjålet en frakke samt en taske, der blandt andet indeholdt flere par solbriller. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Uro ved bibliotek, Gentofte

En gruppe unge skabte torsdag aften lidt efter klokken 18 uro ved Gentofte Bibliotek, hvor de fyrede fyrværkeri af mod vinduerne. De unge var imidlertid forsvundet fra stedet, da en patrulje ankom.

Taget for butikstyveri, Hillerød

Torsdag aften klokken 18.39 blev en 37-årig mand fra Kgs. Lyngby taget for butikstyveri i Flying Tiger, hvor han havde stjålet nogle hovedtelefoner. Manden havde desuden stjålet vitaminbiller og barbergrej i Bilka og blev sigtet fro begge forhold.

Spritbilist uden kørekort, Frederikssund

Et manglende kørekort og en for høj promille var ikke nok til at afholde en 47-årig mand fra Jægerspris fra at køre bil. Til gengæld satte en patrulje klokken 19.31 torsdag aften en stopper for mandens forehavende, idet de standsede ham på Lundevej, hvor han blev sigtet for begge forhold.

Taske stjålet fra bil, Holte

Fra en bil, som holdt på Egebækvej, er der torsdag mellem klokken 16.00 og 18.50 stjålet en taske indeholdende pung og nøgler. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Hotelgæst endte i detentionen, Helsingør

En 25-årig beruset mand fra Helsingør blev så vred over, at han ikke kunne tjekke ind på Hotel Scandia torsdag aften ved 20-tiden, at politiet blev tilkaldt. Den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med på politigården, hvor han blev sat i detentionen. Manden blev nogle timer senere løsladt igen.

Forrude knust, Hellerup

En varebil, som holdt på Gersonsvej, fik torsdag aften klokken 20.29 knust forruden med en lægtehammer. Vidner på stedet har set en mand på 30-40 år, 180-200 cm høj, kraftig af bygning med kort mørkt hår køre til og fra stedet i en sølvgrå VW Golf.

Skød fyrværkeri mod biler, Frederikssund

Tre unge skød torsdag aften ved 21-tiden fyrværkeri af mod nogle biler, der holdt på Odinsvej. En patrulje kørte til stedet, men drengene var ikke at finde i området.

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

Klokken 00.30 natten til fredag ble en 18-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Søndre Jernbanevej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og kørt til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre sagsbehandling.

29-årig mand forsvundet, Rudersdal

Klokken 03.50 natten til fredag kom en anmeldelse om, at en 29-årig mand ikke var kommet hjem efter at være taget på undervandsjagt efter krebs i Sjælsø. Politi, brandvæsen og dykkere har siden klokken 04.04 ledt efter manden både til lands, til vands og med droner fra luften. Manden blev torsdag formiddag fundet død. Hans pårørende er underrettet. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi