Døgnrapporten i Jægerspris: fredag den 8. oktober

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Navigation og airbag stjålet, Nordsjælland

Der har i det forgangne døgn været flere tyverier af airbags, og navigationsanlæg fra biler. Et navigationsanlæg og en airbag er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 blevet stjålet fra en BMW, som holdt på Fuglevadsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen. 

I Virum er hele instrumentbrættet med navigationsanlæg og airbag mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.10 stjålet fra en VW, som holdt på Skovtoftebakken. 

Fra en BMW, som holdt på H A Clausens Vej i Gentofte blevet stjålet et rat, instrumentbræt, midterkonsol med gearstang samt airbag. Tyveriet er sket mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.30.

Jordraket stjålet, Frederiksværk

Fra en varebil, som holdt på Hillerødvej, er er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 05.00 stjålet tre jordraketter, som bruges ved underjordisk ledningsarbejde, en stamper og en kapsav. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 10.10, og tyven har brudt bilens bagdør op for at skaffe sig adgang.

Tankvogn væltede, Hove

Torsdag formiddag klokken 10.36 væltede en tankvogn med 15.000 liter olie på Hove Møllevej. Som følge af uheldet lækkede en mindre mængde olie gennem en overtryksventil. Tankvognen blev efter noget tid tømt, hvorefter den kunne rejses op og fragtes bort fra stedet. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Kørte uden førerret, Hornbæk

En 59-årig mand fra Kgs. Lyngby blev torsdag formiddag klokken 10.55 standset, da han kom kørende ad Borsholmvej. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget som følge af, at han ikke var mødt op til en køreprøve.

To biler stødte sammen, Frederiksværk

Torsdag eftermiddag klokken 12.18 stødte to biler sammen på Hillerød i krydset ved Skovbakkevej. Der var umiddelbart ingen alvorlig personskade, den ene bilist, en 41-årig kvinde fra Frederiksværk, blev dog for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Stjal batteri fra cykel, Kgs. Lyngby

En mand stjal torsdag eftermiddag klokken 12.55 et batteri fra en el-cykel, som stod på Jernbanepladsen. Manden, der beskrives som dansk af udseende, lys i huden, almindelig af bygning med langt brunt hår, iført grøn kasket, mørkeblå termojakke, mørke arbejdsbukser og sorte sko, skruede batteriet af cyklen, hvorefter han løb fra stedet.

El-værktøj stjålet, Gentofte

Klokken 01.02 natten til torsdag blev der stjålet el-værktøj fra en varebil, som holdt på Mesterlodden. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 13.08, og tyven har brudt låsen på bilens bagdør op for at skaffe sig adgang.

Cyklist på gale veje, Allerød/Hillerød

Torsdag eftermiddag kort efter klokken 13.30 kontaktede flere bilister politiet for at anmelde, at en kvinde cyklede langs Hillerødmotorvejen og ved motorvejens forlængelse mellem Allerød og Hillerød. En patrulje kørte strækningen igennem, men kvinden var ikke til at finde.

 

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Fra en Volkswagen personbil blev højre forhjul mellem tirsdag klokken 12.00 og torsdag klokken 16.00 afmonteret og stjålet. Bilen holdt parkeret på en parkeringsplads på Vinkelvej, da hjultyveriet fandt sted.

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, Frederikssund

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi torsdag eftermiddag og aften til stede i Frederikssund. I den forbindelse blev en personbil bragt til standsning på parkeringspladsen ved Meny på Havnegade klokken 17.45. Føreren af bilen, en 19-årig mand fra Holbæk-området, oplyste, at han ikke havde et gyldigt kørekort, da han havde fået sin førerret administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

Ved afsøgning af bilen med narkohunden Vaks blev der fundet en mindre mængde hash, og den 19-årige blev af den årsag efterfølgende testet med narkometer. Det viste, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor også anholdt og sigtet for narkokørsel samt for besiddelse af euforiserende stoffer.

Den 19-årige bilist blev derefter kørt til hospitalet for blodprøveudtagning med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

På en parkeringsplads ved Mønten blev to personer klokken 20.40 truffet i et parkeret køretøj. Den ene person viste sig at være samme 19-årige, som patruljen tidligere på aftenen havde standset og sigtet for narkokørsel, mens den anden var en 16-årig ung mand fra Jægerspris. Da der lugtede kraftigt af hash i bilen, blev der foretaget afsøgning med narkohunden Fister, og der blev i den forbindelse fundet to poser med mindre mængder hash i. De to mænd blev derfor begge sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

På samme parkeringsplads blev flere andre personer også truffet. En af de antrufne, en 18-årig fra Jægerspris, ville ad flere omgange ikke efterkomme politiets anvisninger og stillede sig i vejen for patruljevognen, ligesom han havde en opfarende adfærd. Patruljen vurderede, at det var nødvendigt at anholde den 18-årige for at opretholde den offentlige orden, og han blev derefter taget med på politistationen.

Tyveri fra restaurant, Klampenborg

Klokken 18.25 blev det anmeldt, at der tidligere på dagen var blevet stjålet en computer fra restauranten Pil og Co nær Dyrehavsbakken. Omkring klokken 15 var to personer kommet ind i restauranten under påskud af at skulle låne et toilet. Da personerne var forsvundet igen, opdagede personalet, at en af restaurantens computere var blevet stjålet.

De to mænd beskrives begge som udenlandske af udseende. De var kørende i en hvid varebil.

Pakke stjålet fra taske, Hellerup

En 61-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 18.30, at hun mellem klokken 17.45 og 18.15 havde fået stjålet en pakke fra sin taske, mens hun handlede i Meny på Strandvejen. Kvinden havde kort forinden afhentet pakken på posthuset og puttet den i sin taske, og da hun skulle betale for sine varer i Meny, opdagede hun, at pakken var blevet stjålet.

Mand faldet i vandet, Helsingør

Klokken 18.42 indløb der anmeldelse om, at en mand var faldet i vandet ved Strandpromenaden i Helsingør, og at han ikke selv kunne komme op igen. Politi, brandvæsen og en ambulance blev sendt til stedet, hvor manden, som var 44 år og fra udlandet, blev hevet op af vandet. Han var ved bevidsthed og blev efterfølgende kørt med ambulancen til tjek på hospitalet. 

Brand i byggematerialer, Hillerød

Der indløb klokken 20.18 anmeldelse om, at der var brand i nogle byggematerialer på Milnersvej. Patruljer kørte til stedet, og der blev kortvarigt foretaget afspærring af Milnersvej, mens branden blev slukket. 

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt. 

Anmeldelser om større forsamling af biler, Ølstykke og Slangerup

Klokken 20.42 indløb der anmeldelse om, at der var et større antal biler samlet på Stengårds Plads i Ølstykke, og at der blev råbt og kørt ræs. Patruljer kørte til stedet, hvor flere bilister blev truffet. Der var dog ikke umiddelbart anledning til at sigte nogen af de antrufne for noget, men de blev alle bedt om at forlade stedet.

Igen klokken 21.49 indløb der anmeldelse om en forsamling af et større antal biler, denne gang på en parkeringsplads på Idrætsvej i Slangerup. En patrulje kørte mod parkeringspladsen for at undersøge forholdet nærmere, men der var ved patruljens ankomst ro på stedet.

 

Undersøgelse af mulig brand, Stenløse

Klokken 23.26 blev det anmeldt af et forbipasserende vidne, at der kunne høres en brandalarm fra en bopæl på Lillestræde. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kunne konstatere, at der var røgudvikling fra en gryde på et tændt komfur, der var blevet efterladt til at passe sig selv. Bopælens mandlige beboer blev på grund af dette sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 01.01 blev en 27-årig mandlig bilist uden fast adresse standset og kontrolleret på Svingelport. Her blæste han alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 02.24 ringede en beboer fra Caroline Amalie Vej og fortalte, at han netop var vågnet grundet nogle lyde fra vinduet på bopælens 1. sal. Da han kiggede ud af vinduet, så han en person på en stige, der hurtigt forlod stedet. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde personen på stigen.

Indbrud i butik, Gilleleje

Klokken 05.34 blev det anmeldt, at der klokken 05.15 havde været indbrud i en tøjbutik på Nordre Havnevej, hvorfra der var blevet stjålet adskillige jakker.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi