Døgnrapporten i Jægerspris: onsdag den 1. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Konstruktivt ændrede knallerter, Ølstykke, Jægerspris og Frederiksværk

En patrulje standsede klokken 07.57 en 15-årig ung mandlig knallertfører fra Ølstykke på Stationsvej i Ølstykke, idet de ud fra hans kørsel havde en formodning om, at knallerten var blevet konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end det tilladte. Den 15-årige blev sigtet for forholdet, og knallerten skal nu gennem undersøgelser for at fastslå de eventuelle konstruktive ændringer. 

 

Også på Roskildevej i Ølstykke standsede en patrulje klokken 09.08 en knallertfører, som de sigtede for at køre på en knallert, som formodedes at være konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end det tilladte. Det drejede sig om en 16-årig ung mand fra Slangerup, og hans knallert skal nu også gennem undersøgelser for at fastslå de eventuelle konstruktive ændringer. 

 

Klokken 10.55 blev en 15-årig ung mandlig knallertfører fra Skibby standset på Landerslevvej i Jægerspris. Her viste et rullefelt, at knallerten havde fået foretaget konstruktive ændringer, så den kunne køre hurtigere end det tilladte, og den 15-årige blev derfor sigtet for forholdet.

 

På Hillerødvej i Frederiksværk blev en 63-årig mandlig knallertfører standset af en patrulje klokken 11.50. Her blev han sigtet for at føre en knallert, som formodedes at have fået foretaget konstruktive ændringer, så den kunne køre hurtigere end det tilladte. Knallerten skal nu gennem undersøgelser for at fastslå de eventuelle konstruktive ændringer.

 

En 63-årig mandlig knallertfører uden kendt adresse blev standset af en patrulje på K.A. Larssensgade i Frederiksværk klokken 11.55. Ved test på rullefelt kunne det konstateres, at hans knallert kunne køre hurtigere end det tilladte, og han blev derfor sigtet for dette. 

 

Forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.19 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde forsøgt at begå tyveri fra en personbil, som holdt parkeret på Toftekærsvej mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 09.00. En rude i bilen var blevet smadret, og radioen var herefter forsøgt fjernet fra køretøjet.

 

Var i besiddelse af hash, Helsingør

To mænd på henholdsvis 32 og 58 år fra Helsingør og Snekkersten blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.00 truffet ved p-pladsen ved Helsingør Svømmehal, hvor de begge var i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbudt. Begge mænd blev sigtet for forholdene.

 

Ukrudtsbrænder antændte skur, Frederikssund

Tirsdag eftermiddag klokken 17.18 gik der ild i et skur på Skelvej. Ingen personer kom til skade ved branden, men ilden bredte sig til nabohuset. Branden var slukket omkring klokken 18.10 og en 39-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da det tyder på, at branden opstod som følge af forkert eller uforsigtig brug af en ukrudtsbrænder.

 

Snarrådig mand slukkede mindre brand, Hillerød

En snarrådig mand hjalp tirsdag aften to drenge med at slukke en mindre brand. De to drenge kom ind i en forretning på Københavnsvej, hvor den 23-årige arbejdede, og fortalte, at der var ild i deres hus. Den 23-årige løb med de to drenge til deres adresse og opdagede, at der var ild i en plastikvægt. Han fik slukket ilden og åbnet døre og vindue for at få luftet ud i boligen. Ingen personer kom til skade ved hændelsen.

 

Befølte ung kvinde, Nivå

En 15-årig ung kvinde blev tirsdag aften mellem klokken 18.29 og 18.44 kysset og befølt af en mand, mens hun stod ved et busstoppested ved Nivå Center. Den unge kvinde forsøgte at skubbe manden væk og anmeldte senere hændelsen til politiet. Manden beskrives som mellem østlig af udseende, 18-20 år, 170 cm høj og kraftig af bygning med kort sort hår. Han var iklædt en sort jumpsuit med hætte, sorte sko og firkantede briller. Desuden talte han dansk med accent og havde svært ved at finde ordenes rette udtale.

 

Tre bilister kørte for stærkt, Tikøb

Ved en færdselsindsats målrettet hastighedskontrol på Hornbækvej blev tre bilister tirsdag aften mellem klokken 19.51 og 20.51 sigtet for at køre for hurtigt, heraf fik en bilist et klip i kørekortet.

 

Skubberi ved station, Kgs. Lyngby

To mænd på henholdsvis 20 år fra Hundested og 56 år fra Brøndby Strand kom tirsdag ved 20-tiden i skubberi med hinanden, da den 20-årige syntes, at den 56-årige var gået meget tæt på ham, mens han stod og talte i telefon. En patrulje tog en snak med begge parter, hvorefter de blev sendt i hver sin retning væk fra stedet.

 

Biler endte på taget, Værløse

To biler stødte tirsdag aften kort før klokken 23 sammen på Hillerødvejen og endte på taget. Sammenstødet skete da en 29-årig mand fra Gadstrup i høj fart påkørte en 50-årig mand fra Gilleleje. Den 29-årige blev sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og begge mænd blev kørt til nærmere undersøgelse på hospitalet.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

Klokken 02.35 blev en 22-mand fra Frederiksværk standset på Bakkegårdsvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesniveau.

 

Fremmed mand gjorde sin entré, Kgs. Lyngby

Beboerne i et hus på Hjortekærsvej fik natten til onsdag en ubuden gæst. Klokken 03.25 overraskede de en mand i deres entre, hvor han forklarede, at han havde en aftale med en af beboerne. Det var imidlertid ikke tilfældet og manden blev derfor vist døren. Han beskrives som østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden med kort sort hår. Han talte engelsk og var iklædt mørkebrune arbejdsbukser, sort t-short med malerpletter og mørke sko. Da han forlod stedet, gik han i retning mod Rævehøjvej.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 31. august - 1. september 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi