Døgnrapporten i Jægerspris: onsdag den 10. november

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 08.44 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 22.30 og tirsdag klokken 07.00 var blevet stjålet en mindre mængde kontanter fra en personbil, der havde holdt på Lyngby Hovedgade. Tyven var kommet ind ved at bryde en lås op.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 11.18 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld ved Kanalvej/Klampenborgvej. En traktor med påhængsvogn kørte i sydgående retning ad Kanalvej, og bag denne kørte en personbil. Ved et fodgængerfelt cirka 100 meter syd for krydset Kanalvej/Klampenborgvej bremsede traktoren op for en person, der skulle krydse fodgængerfeltet, og dette opdagede den bagvedkørende personbil for sent, hvorfor personbilen påkørte påhængsvognen, hvilket medførte mindre materielle skader på personbilen.

Politi, brandvæsen og en ambulance blev sendt til stedet, hvor der kortvarigt var lukket for trafikken, indtil personbilen og påhængsvognen var blevet nødflyttet. Der var umiddelbart ikke sket nogen personskade, og der var umiddelbart heller ikke behov for at foretage sigtelser.

Tyveri fra varebil, Frederiksværk

Klokken 11.27 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 08.30 var blevet stjålet elværktøj for adskillige tusinde kroner fra en varebil, der havde holdt parkeret på Grøndalsvej. Tyvene var kommet ind ved at bryde varebilens skydedør op.

Hærværk, Skibby

Klokken 12.55 blev det anmeldt fra Selsø Kirke, at der imellem søndag klokken 16.00 og tirsdag klokken 12.00 var blevet tømt en pulverslukker inde i toiletbygningen, således der nu var hvidt pulver over gulvet.

Kørsel uden førerret, Ølstykke

Klokken 13.10 blev en 48-årig kvindelig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på Frodebjergvej i krydset ved Havremarken. Kvinden kørte umiddelbart hurtigere end det tilladte, ligesom hun ikke besad retten til at køre bil, hvorfor hun blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tyveri fra lomme, Nivå

Klokken 15.15 anmeldte en 84-årig mand fra Kokkedal, at han omkring klokken 11.30 formentlig havde fået stjålet sin pung i Nivå Center. Den 84-årige havde først været på apoteket, hvor han havde bemærket to personer, der stod mistænkeligt tæt på ham. Da den 84-årige efterfølgende gik i Netto, skulle de to personer også i Netto, hvor han bemærkede, de kun købte en enkelt ting. Manden betalte selv for sine varer og lagde sin pung i lommen. Senere på dagen var pungen væk.

De to personer, den 84-årige mistænker for at have stjålet pungen, beskrives af ham som:

A: Mand, dansk af udseende, 35-40 år gammel, 160-165 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, med brunt kort hår. 
B: Mand, dansk af udseende, 35-40 år gammel, 190 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, med sort kort hår.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Frederiksværk

Klokken 15.20 sigtede en patrulje en 54-årig mand fra Jægerspris for at være råbende og støjende både inden for og uden for Frederiksværk Bibliotek. Patruljen havde omtrent en time forinden også været på stedet, da personalet på biblioteket havde udfordringer med mandens opførsel, og her var det i første omgang blevet til en adfærdsregulerende samtale. Da personalet så måtte tilkalde politiet igen, udløste det altså en bøde.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 15.36 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Kongevejen ud for Holte Vinlager, hvor en personbil lå på siden. Politi, brandvæsen og ambulance blev send til stedet, hvor vejen kortvarigt var spærret. Der var umiddelbart ikke sket større personskade ved uheldet, og der var heller ikke umiddelbart grundlag for at foretage sigtelser.

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

Tirsdag eftermiddag klokken 17.45 blev en 30-årig mand fra Frederiksværk standset, da han kom kørende ad Skovfogedlodden. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Anmeldelse om skudepisode, Hillerød

En 18-årig mand fik mandag aften klokken 19.18 en læssion, som muligvis stammede fra et skud, i sin ene arm. Episoden skete ved Rema1000 på Sophienborg Allé. Flere patruljer kom til stedet, herunder teknikere og patruljehunde, og arbejdede i timerne efter med at sikre spor til brug for efterforskningen. Sagen efterforskes fortsat og Nordsjællands Politi har indtil videre ikke yderligere oplysninger til sagen.

Mand skabte uro og blev anholdt, Frederikssund

Klokken 20.23 blev det anmeldt, at en mand skabte uro på Kirkestræde, og en patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Ved ankomsten traf de en 29-årig udenlandsk mand, og på baggrund af hans uroskabende adfærd blev han anholdt og taget med på politistationen af hensyn til opretholdelsen af den offentlige orden. 

Tyveri fra personbil, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 22.30 og onsdag klokken 06.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Grants Alle. Derefter blev bilens midterkonsol og rat stjålet.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler