Døgnrapporten i Jægerspris: onsdag den 20. oktober

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 07.42 blev det anmeldt fra Skjoldgårdsvej, at der om natten omkring klokken 02.00 havde lusket en mistænkelig mand rundt på matriklen. Manden havde blandt andet taget i nogle bilhåndtag, men bilerne var dog låst, og manden forlod derfor stedet med uforrettet sag.

 

Manden beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, 20-30 år gammel, 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Med et tyndt skæg. 

 

Igen klokken 07.48 indløb der anmeldelse fra Charlottenlund om et mistænkeligt forhold fra natten. Omkring klokken kvart over to havde en beboer på Ermelundsvej set to mænd gå rundt i boligens have med lommelygter. 

 

Klokken 09.28 blev det anmeldt fra Holmegårdsvej, ligeledes i Charlottenlund, at der imellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 08.30 var blevet stjålet indbygget navigationsanlæg fra en parkeret VW personbil.

 

Grundet sammenfald i tid og område, kan det ikke afvises, at der er sammenhæng imellem de ovenstående hændelser.

 

Hærværk, Fredensborg

Klokken 08.06 blev det anmeldt, at en rendegraver, der holdt parkeret på Slotsvænget, imellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 06.45 var blevet udsat for hærværk, idet to glasruder og en glasdør i rendegraveren var blevet smadret. 

 

Færdselsuheld, Nivå

Klokken 09.33 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Islandshøjvej ved Islandshøjparken, da en personbil ført af en 23-årig mand fra Nivå havde påkørt en personbil ført af en 88-årig kvinde fra Nivå. Kvinden havde kørt på Islandshøjvej, da manden var kørt ud af Islandshøjparken og i den forbindelse ramt kvindens bil.

 

Kvinden blev kørt til kontrol på skadestuen, men hun var ikke kommet til skade. Manden blev sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

 

Hærværk, Allerød

Klokken 09.57 blev det anmeldt fra Anemonevej, at der omkring klokken 00.30 natten til tirsdag var blevet udøvet hærværk, idet en hæk, en busk samt en stensætning var blevet påkørt med skader til følge. Da hjemmets beboere var gået ud for at undersøge, hvorfor de netop havde hørt larm, var der ikke længere et køretøj til stede.

 

Hærværk, Hillerød

Klokken 10.19 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 16.00 og mandag klokken 08.00 var blevet udøvet hærværk på en pølsevogn på Slotsgade. To baglygter var blevet knust, ligesom klappen til at åbne pølsevognen med også var blevet beskadiget.

 

Mistænkeligt forhold, Hornbæk

Klokken 11.17 blev det anmeldt, at en fremmed mand gik rundt i området nær Bødkervej og kiggede mistænkeligt meget på boliger og indkørsler, ligesom den fremmede mand havde været inde i flere indkørsler og lure, hvorfor anmelderen mistænkte, at manden var en mulig indbrudstyv eller lignende.

 

Politiet blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde manden. Stor ros til anmelder for at reagere på sin mistanke.

 

Manden beskrives af anmelder som: mand, østeuropæisk af udseende, cirka 55 år gammel, sort hår og gråt, næsten hvidt, fuldskæg. Kørte på en hvid mountainbike.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 11.24 blev det anmeldt, at en fremmed mand gik rundt i området nær Rolighedsvej og kiggede mistænkeligt meget på boliger og haver, hvorfor anmelderen mistænkte, at manden var en mulig indbrudstyv eller lignende.

 

Politiet blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde manden. Stor ros til anmelder for at reagere på sin mistanke.

 

Manden beskrives af anmelder som: mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år gammel, med kort hår. Kørte på en lille mountainbike.

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 11.47 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 18.35 og tirsdag klokken 11.47 var blevet stjålet indbygget gps-system, entertainmentsystem med mere fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Gisselfeld Allé.

 

Butikstyveri, Frederikssund

Klokken 12.45 blev det anmeldt fra Kirppu, at to piger på henholdsvis 12 og 13 år havde fjernet prisskiltet fra en bluse, hvorefter de havde forsøgt at forlade butikken uden at betale for den. Personalet havde dog opdaget pigernes forehavende, hvorefter politiet var blevet kontaktet.

 

Da de to var under 18 år gamle, blev en patrulje sendt til stedet, hvorefter også de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om forholdet.

 

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 13.37 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet katalysator og lampesonde fra en personbil, der havde holdt parkeret ved Kronborgvej og Lundegade imellem tirsdag den 12. oktober klokken 16 og tirsdag den 19. oktober klokken 12.30.

 

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 15.41 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 20.20 og tirsdag klokken 15.30 var blevet stjålet indbygget gps-system, entertainmentsystem med mere fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Gisselfeld Allé.

 

Tyveri af pung, Ålsgårde

På vegne af ene 72-årig kvinde fra Hornbæk blev det klokken 16.32 anmeldt, at den 72-årige omkring klokken 15.15 havde fået stjålet sin pung, da hun handlede i Netto i Ålsgårdecentret. Da kvinden betalte for sine varer i butikken, stod der en fremmed mand meget tæt på hende, og han var fuldt efter hende ud på parkeringspladsen. Efterfølgende opdagede kvinden, at hendes pung var blevet stjålet, og hun mistænkte derfor den fremmede mand. 

 

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 40-45 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført tøj i brune nuancer. Talte dansk med accent.

 

Anmeldelsse om unge på minigravko, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.47, kørte nogle unge mennesker rundt på en minigravko på Nordre Jernbanevej. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en gruppe unge, men det var ikke muligt at udfinde det omtalte køretøj. Der var ikke umiddelbart anledning til at sigte de unge mennesker for noget, men de fik alle registreret deres generalia, ligesom patruljen tog en snak med dem om deres adfærd.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Frederikssund

På Vikingepladserne på Falkenborgvej traf en patrulje klokken 17.25 til en 20-årig mand fra Jægerspris. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde pot, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Unge mennesker skabte utryghed, Skibby

Det blev klokken 17.36 anmeldt, at nogle unge mennesker opholdt sig foran Netto på Hovedgaden, hvor de stod og kastede med ting og skabte utryghed for de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men de unge var i mellemtiden forsvundet, og de var ikke mulige at udfinde i området. 

 

Anmeldelse om ræs, Hundested

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.47, kørte et ukendt antal biler ræs på Nørregade og Søndergade. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men der blev ved patruljens ankomst ikke kørt ræs, og det var heller ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Sigtet for overtrædelse af knivloven, Helsingør

En borger anmeldte klokken 19.52, at tre unge mænd befandt sig ved en billetautomat på Stationspladsen, og at den ene havde en kniv i hånden. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf de tre unge mænd, og den ene, en 17-årig fra Odense-området, blev som beskrevet fundet i besiddelse af en kniv. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. 

 

Uro på station, Frederiksværk

Klokken 20.58 indløb der anmeldelse om, at der var opstået tumult mellem nogle unge mennesker på Frederiksværk Station. En patrulje kørte til stedet, hvor nogle af de unge blev truffet, mens andre var gået fra stedet. Det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, at der var sket noget kriminelt, og ingen blev derfor sigtet for noget.  

 

Målrettet indsats mod narkosalg, Ølstykke, Egedal og Stenløse

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag aften til stede i området omkring Ølstykke Station, Egedal Station og Stenløse Station. I den forbindelse henvendte en patrulje sig klokken 21.03 til en mand, som sad i en parkeret bil på parkeringspladsen ved Egedal Station. Da der lugtede af hash i bilen, blev manden, en 41-årig fra Ølstykke, visiteret og fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.  

 

Brand, Kvistgård

Klokken 00.12 indløb der anmeldelse om brand på Hejreskovvej. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var opstået brand i nogle batterier. Branden blev hurtigt slukket, og ingen kom til skade i den forbindelse. 

 

Færdselsuheld, Helsingør

En 61-årig kvinde fra Helsingør påkørte klokken 00.13 en 21-årig kvindelig bilist fra Helsingør på Montebello Alle. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev vurderet, at den 61-årige var spirituspåvirket. En alkometertest bekræftede dette, og hun blev derfor anholdt og sigtet for at køre bil med en promille over det tilladte.

 

Den 61-årige blev derefter kørt til blodprøveudtagning med henblik på at fastslå hendes eventuelle promillegrad. 

 

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med at patruljer fra Københavns Vestegns Politi eftersatte en 20-årig mandlig bilist fra Kolding-området skete der et solofærdselsuheld ved afkørsel 18 på Motorring 3 klokken 00.53, da den 20-årige påkørte et autoværn. Patruljer fra Nordsjællands Politi assisterede i den forbindelse, og den 20-årige mand blev efterfølgende anholdt og sigtet for flere forhold.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet.

 

For yderligere information angående hændelsen henvises der til Københavns Vestegns Politi. 

 

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

Klokken 03.27 blev det anmeldt, at der ca. en halv time tidligere havde lydt et højt brag fra en adresse på Grønnevang, hvorefter to unge mennesker var blevet set løbe derfra. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at konstatere, hvad braget var forårsaget af. Patruljen runderede efter de unge mennesker, men de blev ikke udfundet i området.

 

Indbrud i forretning, Hellerup

Klokken 05.36 indløb der anmeldelse om indbrud i en sportsforretning på Strandvejen. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at ukendte gerningspersoner havde forsøgt at knuse ruder ind til forretningen, men det var ikke lykkedes dem at skaffe sig adgang. Gerningspersonerne var ikke længere på stedet, og det var ikke muligt at udfinde dem i området.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler