Døgnrapporten i Jægerspris: onsdag den 29. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Espergærde

Klokken 07.19 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet indbygget GPS samt dashboard/speedometer fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Mørdrupvej imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.19. Tyven var kommet ind i bilen ved at bryde fordøren i førersiden op.

 

Også klokken 07.23 indløb der anmeldelse om tyveri fra en BMW personbil i Espergærde. Her var tyveriet sket i en personbil, der imellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 07.45 havde holdt parkeret på Fuglevangsvej, og herfra var der blevet stjålet rat, dashboard og GPS.

 

Igen klokken 10.19 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet indvendigt udstyr fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Mørdrupvej imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.15. 

 

Tyveri fra taske, Charlottenlund

Klokken 07.58 anmeldte en mand fra Charlottenlund, at hans computer manglede fra hans taske, og at computeren måtte været blevet stjålet fra tasken i s-togets linje C i retning mod Charlottenlund Station, da han kørte med s-toget mandag aften.

 

Indbrud i skur, Frederikssund

Klokken 09.25 blev det anmeldt, at der imellem mandag morgen og tirsdag morgen havde været indbrud i et skur på Dyrlægegårds Allé, hvorfra der var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner.

 

Færdselsuheld, Farum

Klokken 09.30 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Frederiksborgvej ved Birkhøjterrasserne, idet en personbil ført af en 39-årig mand fra Farum var kørt ud fra Birkhøjterrasserne, og i den forbindelse havde bilen påkørt en personbil kørende på Frederiksborgvej ført af en 35-årig mand fra Farum.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 39-årige blevet sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

 

Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet, ligesom de materielle skader også var begrænsede.

 

Tyveri fra omklædningsrum, Kgs. Lyngby

Klokken 10.03 blev det anmeldt fra Lyngby Gymnasium på Hjortehøjsvej, at der imellem tirsdag klokken 08.20 og tirsdag klokken 09.45 var blevet stjålet 10 bærbare computere fra nogle tasker, der havde stået i et omklædningsrum.

 

Indbrud i skur og hærværk, Fredensborg

Klokken 11.52 blev det anmeldt fra Endrup Skolen, at en dør til et skur var blevet brudt op, hvorefter en kasse med seks økser og 10-15 snitteknive var blevet stjålet.

 

Ligeledes blev det anmeldt, at to ruder var blevet knust.

 

Forholdene var sket imellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 11.00.

 

Tyveri fra trolley, Birkerød

Klokken 11.58 anmeldte en 73-årig kvinde fra Birkerød, at hun kort forinden havde fået stjålet sin pung fra sin trolley, imens hun havde handlet i Netto ved Teglporten.

 

Kørsel uden førerret, Værløse

Klokken 13.30 blev en 30-årig mandlig bilist fra Brønshøj standset og kontrolleret på Kollekollevej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt førerbevis, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Indsamling var formentlig snyd og bedrag, Farum

Klokken 13.36 anmeldte en 80-årig kvinde fra Farum, at hun mandag omkring klokken 13.30 var blevet passet op af en kvinde foran Kvickly, som foregav at være døv og i færd med at samle ind til et godgørende formål. Den 80-årige ville donere 100 kroner, men havde kun en 200 kroner-seddel, hvorfor den fremmed kvinde indikerede, at hun ville gå ind i en butik og få den vekslet, men hun vendte aldrig retur.

 

Den fremmede beskrives som: kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 23-27 år gammel, 160 cm høj, kraftig af bygning, buttet i ansigtet, mørk i huden og med sort hår.

 

Uro, Helsingør

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at en mandsperson ikke opførte sig ordentligt på Axelhus Bodega. Politiet blev sendt til stedet, hvor en 25-årig mand fra Hvidovre blev anholdt og taget med i detentionen, ligesom han blev fortalt, at han ikke længere måtte komme på etablissementet.

 

Klokken 22.26 indløb der anmeldelse om, at manden var tilbage på stedet, og at han skabte uro. En patrulje kørte derfor dertil og fik en alvorlig snak med manden om, at han ville blive anholdt endnu en gang, hvis han skabte uro igen. Derefter blev han sendt mod stationen. 

 

Klokken 02.42 indløb der anmeldelse om, at en mand gik rundt på Stjernegade, hvor han råbte og bankede på vinduer. En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der igen var tale om samme mand, og patruljen besluttede derfor at anholde ham og tage ham med på politistationen igen. Da der var smadret en rude i en bygning nærved, hvor patruljen traf manden, kan han formentlig forvente at blive sigtet for hærværk.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 14.28 blev det anmeldt fra Kvickly på Stjernegade, at en dreng under den kriminelle lavalder havde forsøgt at stjæle en energidrik. En patrulje samt drengens far kom til stedet, hvor det blev til en god snak. Grundet drengens alder blev de sociale myndigheder også underrettet om episoden.

 

Tyveri af pung, Helsinge

Klokken 15.02 anmeldte en 67-årig kvinde fra Helsinge, at hun mandag omkring klokken 20.15 havde fået stjålet sin pung, imens hun havde handlet i Netto på Østergade.

 

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Bilka i Slotsarkaderne anmeldte klokken 16.31, at de tilbageholdt to unge kvinder, som havde stjålet makeup fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to kvinder, en 17-årig fra Valby og en 17-årig fra Hillerød, og de blev begge sigtet for butikstyveri. Grundet deres unge alder blev deres væger samt de sociale myndigheder efterfølgende kontaktet og informeret om episoden.

 

Graffiti malet på bil, Hillerød

Mellem klokken 10.00 og 16.40 blev en bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Teglgårdssøen på Hammersholtvej, udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson havde malet graffiti bag på bilen. 

 

Konstruktivt ændret knallert, Skibby

En patrulje standsede klokken 16.40 en 19-årig mandlig knallertfører fra Skibby på Hovedgaden, idet patruljen havde observeret, at knallertens bremselys var uvirksomt. Efter standsningen konstaterede patruljen, at knallerten var konstruktivt ændret, og den 19-årige knallertfører blev derfor sigtet for dette forhold.

 

Unge drenge kastede flasker på tog, Nivå

Klokken 16.51 indløb der anmeldelse om, at to unge drenge kastede flasker på et tog, som holdt på Nivå Station. En patrulje kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Da de to drenge opdagede patruljen, løb de begge fra stedet, men blev hurtigt indhentet. De to drenge, som var fra lokalområdet, var begge under den kriminelle lavalder, og efter en adfærdsregulerende samtale med dem, blev deres værger kontaktet og informeret om hændelsen. 

 

Konstruktivt ændret knallert, Jægerspris

På Østergaardsvej bemærkede en patrulje klokken 17.23 en ung mand køre på en knallert uden påsat nummerplade og med en hastighed over det tilladte. Patruljen bragte derfor knallerten til standsning og sigtede knallertføreren, en 15-årig ung mand fra Skibby, for at køre på en konstruktivt ændret knallert.

 

Butikstyveri, Gentofte

Klokken 17.40 anmeldte en medarbejder i Fætter BR på Nybrovej, at en mand blev tilbageholdt i butikken grundet tyveri af LEGO. En patrulje kørte til butikken, hvor de traf manden, en 31-årig uden kendt adresse, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Færdselsuheld, Slangerup

En 57-årig kvindelig bilist fra Ølstykke kørte klokken 17.54 ad Møllebakken og ud i krydset ved Slagslundevej. Her svingede hun til højre og påkørte i den forbindelse en 18-årig mandlig cyklist fra Slangerup. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt på stedet.

 

Hash fundet i bil, Nivå

I forbindelse med ransagning af en bil, som holdt parkeret på Nivåhøj klokken 19.02, fandt en patrulje en større mængde hash i førerdøren. Det var ikke på stedet muligt at fastslå, hvem de euforiserende stoffer tilhørte, og hashen blev derfor indbragt på politistationen med henblik på destruktion.

 

Under patruljen tilstedeværelse ved Nivåhøj blev en 24-årig mand fra Nivå truffet. Da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, blev han sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Butikstyveri, Helsingør

Personalet i Kvickly på Stjernegade anmeldte klokken 20.38, at to unge mænd blev tilbageholdt, da de havde stjålet chokolade fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to unge mænd, en 17-årig fra Helsingør og en 15-årig fra Helsingør. De blev begge sigtet for butikstyveri, og grundet deres unge alder blev deres værger samt de sociale myndigheder kontaktet og oplyst om episoden. 

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Da en patrulje var ude at køre i Hillerød klokken 21.30, bemærkede de en personbil, som ved synet af patruljebilen undkørte i høj fart. Patruljen eftersatte køretøjet, og det blev efterfølgende fundet henkastet på Østervang, men der var ikke nogen personer at se i nærheden. En gruppe personer kom efterfølgende til stedet, men da det ikke var muligt at fastslå, om de havde tilknytning til køretøjet, hvorfor de ikke blev sigtet for noget.

 

Kørsel uden førerret, Farum

En patrulje observerede klokken 00.17 en bilist, som kørte usikkert på Farum Hovedgade. Patruljen bragte derfor føreren, en 40-årig kvinde fra Værløse, til standsning og bad hende fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne hun imidlertid ikke, da hun ikke havde erhvervet sig et sådant og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Kørsel uden førerret, Værløse

På Fiskebækvej bemærkede en patrulje klokken 00.41 en bil, hvis ene forlygte ikke virkede. Patruljen bragte derfor køretøjet til standsning og bad føreren, en 39-årig mand fra Farum, om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Grundet tekniske problemer udgår oversigten over anmeldte indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds i perioden 28.-29. september 2021 i dag

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi