Døgnrapporten i Jægerspris: tirsdag den 7. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra varebil

Græsted: Fra en Volkswagen Transporter er der mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 08.00 stjålet diverse værktøj. Tyven har brudt bilens bagdør op.

 

Kørte uden kørekort

Hillerød: Mandag formiddag klokken 09.10 blev en 27-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Skovledet. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt kørekortet.

 

Tog i dørhåndtag

Fredensborg: To personer vakte mandag formiddag klokken 10.50 mistanke, da de indfandt sig ved en bolig på Toftevej, hvor den ene person tog i dørhåndtaget på boligens hoveddør. Da husets ene beboer kiggede ud af vinduet og opdagede de to personer, forsvandt de fra stedet. Den ene beskrives som en mand, 28-35 år, 179-182 cm og almindelig af bygning, brun i huden med kort sort hår, iklædt mørkeblå sweatshirt og hat og medbragte en gammel cykel. Der er ikke givet noget signalement af den anden person, som også kørte fra stedet på en gammel cykel. En patrulje kørte rundt i området for at finde de to personer, men uden resultat.

 

Ridse i lakken

Birkerød: En Ford Fiesta, som hold på Stenløkken, har mellem søndag formiddag og mandag klokken 11.07 været udsat for hærværk, idet bilen har fået en ridse langs hele den ene side.

 

Politiaktion ved gymnasium

Hillerød: Mandag eftermiddag klokken 12.28 kom en anmeldelse fra en borger, som havde set en person iført camouflagebukser og med en kniv i hånden gå i skovområdet øst for Frederiksborg Gymnasium. Da personen gik i retning mod gymnasiet, udtrykte borgeren bekymring for gymnasieelevernes ve og vel. Der blev sendt et større antal patruljer til skovområdet samt til Frederiksborg Gymnasium, hvor eleverne blev bedt om at gå ind i deres klasselokaler og blive der, indtil politiaktionen var overstået. Efter et stykke tid blev en 30-årig kvinde, som passede på signalementet, truffet i et skovområde ved Københavnsvej, og gennem afhøring af kvinden kunne det fastlægges, at hun ikke havde nogen relation til gymnasiet, og at hendes færden heller ikke var relateret til gymnasiet. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og da det blev vurderet, at hun var psykisk ustabil, blev hun efterfølgende overgivet til sundhedsvæsenet for at sikre, at hun fik den fornødne hjælp.  

 

Drikkepenge stjålet

Klampenborg: Mellem søndag aften og klokken 03.22 natten til mandag er der stjålet drikke- og byttepenge fra Almas Terrasse på Dyrehavsbakken. Tyven har brudt en dør op for at komme ind i cafeen. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.47.

 

Sigtet for spirituskørsel

Hørsholm: En 35-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 14.50 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste en alkometertest, at mands promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge den 35-åriges nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Sigtet for butikstyveri

Ølstykke: En 15-årig ung mand fra Ølstykke blev mandag eftermiddag klokken 15.00 taget for butikstyveri i Fakta. Den unge mand blev sigtet for tyveriet, ligesom de sociale myndigheder og hans forældre bliver orienteret om sagen.

 

Pung stjålet fra taske

Frederikssund: Mandag eftermiddag ved 15-tiden fik en 83-årig kvinde fra Frederikssund stjålet sin pung og nøgler, da hun var i Netto i Nygade for at handle. I forretningen gik en mand meget tæt forbi kvinden, som efterfølgende opdagede, at hendes taske var blevet åbnet og tingene stjålet. Manden beskrives som 50-60 år, udenlandsk af udseende, 170 cm høj, spinkel af bygning, iklædt sorte bukser, bluse samt lys kasket.
 

Tricktyveri

Helsinge: En 81-årig kvinde fra Helsinge anmeldte klokken 17.29, at hun havde fået stjålet sin pung, som havde ligget i hendes taske, mens hun befandt sig ved Netto på Østergade omkring klokken 15.30. Hun havde mistanke til to mænd, som havde stået nær hende i forbindelse med, at hun fik hjælp af dem med at få en mønt ud af en indkøbsvogn. De to mænd beskrives som A: mand, dansk af udseende, 18-22 år, ca. 190 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med kørt hr. Iført mørkt tøj. B: mand, ung.

Brand i køretøj

Humlebæk: Klokken 17.55 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et køretøj på Humlebæk Strandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor køretøjet sås overtændt, og slukningsarbejdet blev igangsat. Det formodes, at branden opstod ved køretøjets motor, og der er således ikke noget, der tyder på, at der er sket en kriminel handling.

Sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg

Frederikssund: Som led i en indsats rettet mod narkokriminalitet på gadeplan var Nordsjællands Politi mandag aften til stede i Frederikssund. I den forbindelse blev en 15-årig ung mand fra Jægerspris truffet på Jernbanegade klokken 18.05, og da han havde flere salgsposer indeholdende hash på sig, blev han sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 
Klokken 19.36 blev en 21-årig mand fra Valby også truffet på Jernbanegade. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en joint samt en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Spirituskørsel

Frederiksværk: En 21-årig mandlig bilist fra Skævinge blev klokken 18.50 standset af en patrulje ved Shell på Hillerødvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Patruljen kørte efterfølgende den 21-årige fører til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå hans eventuelle præcise promille.

Kørsel uden førerret

Smørum: På Stangkær standsede en patrulje klokken 19.00 en 32-årig mandlig bilist fra København og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Narkokørsel

Smørum: En 36-årig mandlig lastbilschauffør fra Vestsjælland blev klokken 19.40 standset af en patrulje på Flodvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde ført køretøjet under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke have generhvervet sit kørekort. Den 36-årige blev derefter kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Anmeldelse om uro

Helsingør: Klokken 19.50 anmeldte en borger at have været vidne til uro på Blichersvej, hvor flere personer råbte og skreg, sparkede på deres egne biler og muligvis også havde været oppe at slås. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og de fik her kontakt til nogle lokale mænd med relation til hinanden, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er der ikke foretaget sigtelser af nogen, men det kan ikke afvises, at dette vil ske, når det endelige hændelsesforløb er fastslået.  

Narkokørsel

Allerød: På Sandholmgårdsvej observerede en patrulje klokken 20.30 en bil, som blev ført slingrende og usikkert, og de bragte derfor køretøjet til standsning. Bilens fører, en 26-årig mandlig bilist fra Hørsholm, nægtede at deltage i en narkometertest, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring førerens eventuelle narkopåvirkning. 

Brand i bil

Hornbæk: Klokken 20.44 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en kassevogn, som holdt parkeret på Borsholmvej. Patruljer kørte til stedet, og branden blev slukket. Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke fastslået, men det kan ikke afvises, at branden var påsat. 

Kørsel uden førerret

Helsingør: En patrulje standsede klokken 21.40 en 24-årig mandlig bilist uden kendt adresse på Exnersvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet.

Sigtet for at være i besiddelse af hash med henblik på videresalg

Hillerød: På Milnersvej traf en patrulje klokken 22.00 en 44-årig mand fra Hillerød, og ved visitation blev han fundet i besiddelse af en større mængde hash. Han blev derfor sigtet for at være i besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg.  

Uro og uorden

Værløse: Klokken 22.05 indløb der anmeldelse om, at der befandt sig en gruppe udenlandske mænd på en parkeringsplads på Højeloft Vænge, og at de med deres adfærd skabte uro, idet de råbte og kørte ræs i området. En patrulje kørte dertil for at undersøge forholdet nærmere, men mændene var ved patruljens ankomst ikke længere på stedet, og det var heller ikke muligt at udfinde dem ved en efterfølgende rundering i området.

Spiritus- og narkokørsel

Fredensborg: En borger anmeldte klokken 23.51, at en bil på Hillerødvejen slingrede voldsomt og havde synlige skader, hvorfor der var mistanke om, at føreren af bilen var påvirket. En patrulje kørte efter borgerens anvisninger, og ved Hillerødmotorvejens forlængelse blev køretøjet bragt til standsning. Her blev føreren af bilen, en 39-årig kvinde uden kendt adresse, anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, ligesom hun også blev sigtet for at køre bil, selv om hun ikke havde førerret til køretøjet. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring førerens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

Brand i el-bil

Hellerup: Klokken 02.10 indløb der anmeldelse om, at der var kraftig røgudvikling i en parkeringskælder på Strandvejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Her viste det sig, at der var brand i en parkeret el-bil, og slukningsarbejdet blev igangsat. 
Årsagen til branden er endnu ikke endeligt fastslået, men der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at der skulle være sket en kriminel handling. 

Solofærdselsuheld

Hornbæk: På Hornebyvej skete der klokken 04.45 et færdselsuheld, da en bilist påkørte et træ for derefter at fortsætte gennem et buskads og påkøre en parkeret bil. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til føreren af bilen, en 27-årig mand uden kendt adresse. Et narkometer viste, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for dette. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde førerret til køretøjet. Derefter blev han kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

 

Der er i det forløbne døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi