Døgnrapporten i Jægerspris: torsdag den 21. oktober

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Instrumentpanel stjålet, Farum

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 06.25 er der stjålet et instrumentpanel samt en gps fra en VW Passat, som holdt på Gedevasevej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude. Også fra en Skoda Superb, der holdt på samme vej, er der stjålet en radio. Dette tyveri er sket fra tirsdag aften til onsdag morgen klokken 07.30, og også her har tyven knust en siderude.

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

En 70-årig mand fra Bagsværd blev onsdag formiddag klokken 09.30 standset, da han kom kørende ad Hillerødvej i en lastbil. Her blev han sigtet fr at køre uden gyldigt kørekort.

Stjal og bedrog, Jægerspris

Onsdag formiddag blev en 73-årig mand fra Jægerspris sigtet for tyveri og bedrageri. Manden havde klokken 10.44 stjålet øl og lakridser i brugsen på Møllehegnet og havde tillige fyldt en pose med vej-selv slik med yderligere slik efter han havde vejet posen og udskrevet et billigere prismærke.

Navigationsanlæg stjålet, Charlottenlund

Fra en VW Passat, som stod på Edithsvej, er der mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.30 stjålet et navigationsanlæg. Tyveriet blev anmeldt klokken 11.22 og tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Sigtet for ulovligt ophold og arbejde, Helsingør 

En 27-årig serbisk statsborger er blevet sigtet for at opholde sig ulovligt i Danmark og for at arbejde på et autoværksted uden den fornødne tilladelse. Indehaveren af autoværkstedet er tillige sigtet for at have ansat ulovlig udenlandsk arbejdskraft.

Kørte i frakendelsestiden, Melby

Onsdag formiddag klokken 11.50 blev en 74-årig mand standset, da han kom kørende ad Sigurd Langbergsvej. Manden blev sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sin førerret. Da den 74-årige gentagne gange tidligere er blevet taget for at køre bil i frakendelsestiden, blev hans bil beslaglagt.

Stjal jakker og t-shirts, Kgs. Lyngby

En 29-årig udenlandsk mand med ukendt adresse blev onsdag eftermiddag klokken 12.25 taget for butikstyveri i Magasin. Manden havde stjålet flere jakker og t-shirts. Han blev anholdt og det forventes, at han fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Tricktyv på spil, Ølstykke

Onsdag mellem klokken 11.50 og 12.00 var en tricktyv på spil i Ølstykke Dyreklinik. Her kom han ind og spurgte efter et visitkort samt til nogle andre ting, hvorefter han gik om bag en skranke og ind i et baglokale. Manden blev bedt om at forlade stedet, og bagefter blev det opdaget, at der var stjålet en mobiltelefon. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170 cm høj, spinkel af bygning med brunt kort hår. Han var iført sorte bukser og sort hættetrøje, talte gebrokkent engelsk og medbragt et vejkort. Tricktyveriet blev anmeldt klokken 13.58.

Taske og pc stjålet fra bil, Hørsholm

En taske med pung, mobiltelefon samt en computer er ved 15-tiden blevet stjålet fra en bil, som holdt på Skovvænget. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Færdselsuheld, spritkørsel og kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 16.01 blev det anmeldt, at en personbil netop var kørt ind i en hæk på Jagtvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 45-årig kvindelig bilist fra Hillerød blev truffet. Hun havde ikke noget kørekort, hvorfor hun blev sigtet for kørsel uden førerret, ligesom hun fik både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor hun også blev sigtet for sprit- og narkokørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 16.44 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Slangerupvej ved Hillerødvej. En personbil ført af en 25-årig mand fra Farum kørte i vestlig retning ad Slangerupvej og satte farten ned for at foretage en u-vending. I den forbindelse blev personbilen påkørt af en bagvedkørende varevogn ført af en 62-årig mand fra Slangerup. Politi, brandvæsen og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, og sidstnævnte kunne konstatere, at den 25-årige umiddelbart var lettere tilskadekommen, hvorfor han blev kørt til skadestuen for kontrol af sine skader. Der er endnu ikke taget endelig stilling til, hvorvidt nogle af parterne skal sigtes for noget.

Forsøg på tricktyveri, Birkerød

Klokken 17.23 anmeldte personalet fra JYSK, at en mand og en kvinde sammen var kommet tomhændede ind i butikken klokken 17.00. Manden gik ned i møbelafdelingen og opholdt noget personale der, mens kvinden indfandt sig ved kassen med nogle dyner i favnen og ønskede at få penge retur for dynerne. 

Da kvinden ikke kunne fremvise en kvittering for, at hun tidligere havde købt og betalt for dynerne, og da personalet havde set personerne møde tomhændede op i forretningen, ville personalet ikke udbetale penge til kvinden, ligesom hun ikke fik lov til at forlade butikken med dynerne. I stedet blev kvinden anbefalet at kontakte hovedkontoret, såfremt hun ønskede at anfægte denne beslutning. 

Kvinden forlod derefter butikken i hast og gik ud i en bil og gemte sig ved forsædet, mens manden i et mere roligt tempo ligeledes forlod butikken og gik ud til den samme bil. 

Personalet mistænkte, at parret havde forsøgt at bedrage sig til at få penge retur, hvorfor personalet anmeldte forholdet til Nordsjællands Politi.

De to beskrives af personalet som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 40 år gammel. 185 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden, med sort kort hår. Talte dansk.
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 35 år gammel, 165 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Med brunt mellemlangt hår. Håret var farvet lysebrunt og var mørkebrunt i bunden og sat op i en hestehale. Talte dansk med meget accent.

De to var kørende i en sort stationcar af en lidt ældre årgang, muligvis en Opel. 

Mistænkeligt forhold, Fredensborg

Klokken 19.39 blev det anmeldt, at en mand gik rundt ved Nødebohave og råbte efter personer i området, heriblandt muligvis to piger, ifølge anmelderen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en mand fra lokalområdet blev truffet, og efter en adfærdsregulerende samtale, blev han sendt hjem.

Hærværk, Hillerød

Klokken 21.43 blev det anmeldt, at der rendte tre unge mænd rundt ved Slotsarkaderne og udøvede hærværk ved blandt andet at vælte skilte og potteplanter. En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle unge mænd blev truffet.

Den ene var 14 år gammel og dermed under den kriminelle lavalder, hvorfor de relevante voksne samt relevante myndigheder blev orienteret om forholdet. De to andre var henholdsvis 15 og 21 år gamle, og på hver deres person blev der fundet en nødhammer, hvorfor de blev sigtet efter våbenlovens bestemmelser.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke yderligere oplysninger i politiets systemer om de tre involverede personer, yderligere sigtelser og lignende.

Mistænkeligt forhold, Frederiksværk

Klokken 22.52 blev det anmeldt fra Violvej, at hjemmets beboere havde set en mand gå rundt i forhaven. Da manden i haven fandt ud af, at der var nogen hjemme, løb han fra stedet. Manden var almindelig af bygning, iført en sort jakke, og han medbragte en knallert, der stod ventende på vejen med lyset tændt. 

Vold, Helsingør

Klokken 00.18 blev det anmeldt, at en dørmand netop var blevet slået en gang i ansigtet med en knytnæve foran Club Retro. Politiet blev sendt til stedet, hvor en 17-årig ung kvinde fra Helsingør blev anholdt og sigtet for vold, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler