Døgnrapporten i Jægerspris: torsdag den 23. september

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Modem stjålet

Helsinge: Fra en entreprenørmaskine, som stod i Ammendrup Park er der mellem tirsdag aften klokken 19.00 og onsdag morgen klokken 06.00 blevet stjålet et modem.

Skraldespand sprængt i stykker

Nivå: En papcontainer, som stod på Damhusvænget, blev onsdag formiddag klokken 10.20 sprængt i stykker, formentlig ved brug af et kanonslag, som blev smidt ned i containeren. Et vidne så to drenge løbe fra stedet, der er dog ingen yderligere beskrivelse af de to.

Sigtet for spirituskørsel efter færdselsuheld

Hillerød: En 71-årig mand fra Frederiksværk blev sigtet for spirituskørsel efter han kørte galt på Hillerødmotorvejens forlængelse onsdag formiddag klokken 11.41. Her kørte manden ud i rabatten hvor han påkørte autoværnet. Manden blev efterfølgende kørt til behandling på hospitalet, hvor der også blev taget en blodprøve, som skal klarlægge om, og i givet fald i hvilket omfang, han var spirituspåvirket, da uheldet skete.

Ammunitionsryddere hentede æterflaske

Kgs. Lyngby: Ammunitionsrydningstjenesten måtte onsdag eftermiddag køre en tur til genbrugspladsen på Firskovvej, hvor der klokken 12.45 var afleveret en flaske med gammel æter, som kan være sprængfarlig. Flasken blev fjernet fra stedet.

Spritbilist standset

Skibby: Onsdag eftermiddag klokken 16.05 blev en 57-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Norvejen ved Hammer Bakke. Her viste det sig, at han var påvirket af alkohol, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Kørte uden kørekort

Skibby: En 29-årig mand fra Skibby blev onsdag eftermiddag lidt efter klokken 16 sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev standset på Vibevej.

Motorcyklist uden hjelm og kørekort

Farum: Onsdag eftermiddag blev en 31-årig mand fra Farum standset, da han kom kørende på motorcykel ad Rugmarken. Manden havde ikke noget motorcykelkørekort, kørte uden styrthjelm og motorcyklen var ikke indregistreret og dermed ikke lovmæssigt forsikret. Han blev sigtet for alle forhold.

Unge lavede hærværk

Frederiksværk: Tre unge mænd lavede onsdag eftermiddag klokken 16.25 hærværk ved at male graffiti på et shelter ved Skovlegepladsen i Kirkegade. Et patrulje kørte til stedet, men de unge mænd, der var iført sort tøj og sorte masker, var ikke at finde.

Værktøj stjålet

Gilleleje: Mellem tirsdag aften og klokken 04.00 natten til onsdag er der stjålet diverse værktøj, herunder rundsave, boremaskiner og sømpistoler fra en container på Gilleleje Havn. Tyven har skaffet sig adgang til containeren ved at skære en lås af.

Jagtpram stjålet

Frederiksværk: En jagtpram med motor er mellem onsdag den 15. september og i går klokken 16.45 blevet stjålet fra Åsebro. Gerningspersonerne har klippet hul i et hegn for at skaffe sig adgang til prammen.

Mistænkelig husfotograf

Veksø: En mand, som gik rundt og tog billeder af husene på Vindekildevej vakte onsdag aften klokken 18.34 mistanke hos en beboer på vejen. Manden fortalte i første omgang, at han var fra et tv-selskab, men da han blev gået lidt mere på klingen, ændrede han forklaring og forlod herefter stedet i en større grå bil, muligvis en Audi. Han beskrives i øvrigt som 170 cm høj, almindelig af bygning, mørkhåret med et ar under venstre øje, solbrændt og iført joggingbukser, sort bluse og gummisko.

Havde hash og kniv på sig

Hillerød: Onsdag aften klokken 19.19 blev en 25-årig mand fra Hillerød. sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash samt en kniv. Manden blev truffet af en patrulje på en parkeringsplads ved Kongens Vænge.

Kørte på ulovlig knallert

Skibby: En 16-årig ung mand fra Kirke-Hyllinge blev onsdag aften klokken 18.55 sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Den unge mand blev standset på Saltsøvej i forbindelse med en indsats for sikre veje, hvor det viste sig, at hans knallert var blevet tunet, så den kunne køre langt hurtigere end det, som den er godkendt til.

Næse for narko

Frederikssund: En narkohund snusede sig onsdag aften klokken 19.36 frem til en større mængde hash, som var skjult i en busk på Odinsvej, hvor en 18-årig mand fra Jægerspris efterfølgende sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Sigtet for narkokørsel

Skibby: Onsdag aften klokken 20.36 blev en 23-årig kvinde fra Skibby sigtet for narkokørsel. Kvinden blev standset på Hovedgaden, hvor en narkometertest viste, at hun var påvirket af amfetamin. Kvinden fik efterfølgende udtaget en blodprøve, så hendes nøjagtige påvirkningsgrad kan fastlægges til brug for den videre behandling af sagen.

Kørte bil trods forbud

Jægerspris: En 21-årig mand fra Store-Heddinge blev onsdag aften standset, da han kom kørende ad Bygaden. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået et kørselsforbud, som stadig var gældende.

Havde skunk på sig

Gentofte: En 17-årig ung mand forsøgte klokken 20.45 at stikke af fra en patrulje, som traf ham på Skolevej. Det lykkedes dog ikke, og han blev herefter sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk.

 

Indbrud i tøjforretning

Gilleleje: Onsdag aften klokken 21.43 blev det anmeldt, at der tidligere på aften havde været indbrud i Miss Obling på Gilleleje Hovedgade. Bagdøren til forretningen var blevet brudt op, det var på anmeldelsestidspunktet ikke opgjort, hvad der var blevet stjålet.

 

Endte i detentionen

Helsingør: En 35-årig mand fra Helsingør endte klokken 01.00 natten til torsdag i detentionen efter han kort forinden var blevet bortvist fra Skum i Svingelport. Manden ville ikke forlade stedet ved lukketid og opførte sig ubehageligt over for personalet. En patrulje kørte derfor hen for at bortvise ham. Han vendte imidlertid tilbage kort tid efter og da han ikke kunne komme ind på ølbaren blev han så frustreret, at han blev anholdt og taget med i detentionen, hvor han måtte tilbringe natten.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 22.-23. september 2021

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi