Frederik 7-tal søger en bartender til Kulturnatten i Jægerspris

Ejerne, Johnny og Helene, står også bag baren denne aften (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Frederik 7-tal søger en bartender til Blå Nat den 2. juni  Er det dig det lokale værtshus leder efter?

Erfaren bartender søges til Blå Nat fredag d. 2. juni fra kl. 18.00 - 02.00. Kulturnatten i Jægerspris er årets travleste aften og nat på Frederik 7-tal og de søger derfor en serviceminded, smilende og frisk bartender (m/k). Opgaverne indebærer udskænkning og servering af øl, fadøl, sodavand, shots, mixede og shakede drinks.

Der indsættes en Runner/opvasker/afrydder denne aften, men de forventer at alt personale er klar til at træde til med oprydning og rengøring.

Virksomheden

Frederik Frederik 7-tal er et hyggeligt lille værtshus beliggende på Hovedgaden i Jægerspris tæt ved Jægerspris Slot. Serviceniveauet er højt og gæsten er altid i fokus. Personalet i baren er gode til at hygge om kunderne og ejerne står selv bag baren og sikrer en frisk stemning og gode arbejdsvilkår.

Din profil

Til Blå Nat søges en erfaren bartender med et godt overblik og en god energi. D. 2. juni er den travleste dag/aften/nat på året og vi får brug for kompetente hænder til at hjælpe os med at sørge godt får vores gæster. Du er minimum 23+ år, godt med gå-på-mod og friskt humør der smitter. Initiativrig og selvkørende er et must denne aften.

Interesseret?

Kan du se dig selv udfolde dine talenter i stillingen, så send dem din ansøgning og CV snarest muligt.

  • Ansøgningsfrist: 15-05-2023 00:00:00
  • Email: frederik7tal@outlook.com

Har du spørgsmål til stillingsannoncen, er du velkommen til at kontakte Helene Rantzau på 27581291. Du finder meget mere om Frederik 7-tal på deres Facebookside.

Kilde: Frederik 7-tal