Har du lyst til at gå en tur om formiddagen med en mand på 43 år?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du 2 timer to gange om ugen til at vende verdenssituationen, mens I går tur med hunden? Så læs med her.

Manden er 43 år og bor sammen med hans ægtefælle og deres søde hund. Han er diagnosticeret med ADHD og udredt med Aspergers Syndrom – så han har brug for en omsorgsfuld og stabil pædagog, der kan støtte ham i forskellige omstillinger, da netop disse kan være angstprovokerende for ham og kan resultere i nedsmeltninger.  

Om dig 

Du kan træde ind og hjælpe hvis der opstår uforudsigelige hændelser i løbet af jeres tid sammen. Det er meget vigtigt at du er stabil og kan skabe genkendelse og forudsigelighed! Du skal kunne lide hunde og ikke være allergisk overfor dem. En del af stillingen er, at tale med ham om alle de input han får i sin hverdag, hjælpe ham med at sætte tingene i de rigtige kasser og komme med forklaringer på alle de ting han tænker og føler. At lytte til og forstå hans udfordringer.

Arbejdstid

Formiddagstimerne i hverdagene, gerne 2 dage á 2 timer i den ene uge og 1 dag á 2 timer i den anden uge.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935816

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet