Nordsjællands Politi: Nyt fra Jægerspris - fredag den 15. maj


Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel i frakendelsestiden, Hundested

Klokken 08.48 blev en 50-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Jernbanegade. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, på trods af at han var blevet frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Tyveri af barnevogn, Kokkedal

Klokken 09.34 anmeldte en 32-årig kvinde, at hendes barnevogn af mærket Emmaljunga var blevet stjålet fra den aflåste opgang imellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen.

 

Tyveri fra byggeplads, Skibby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.26 blev der mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 07.00 stjålet tre paller med et ukendt antal hvidmalede bondehusvinduer fra en byggeplads på Blakke Møllevej.

 

Butikstyveri, Allerød

Klokken 18.09 blev en udenlandsk mandlig butikstyv tilbageholdt i Netto på Allerød Stationsvej, da han havde stjålet et ladekabel fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 38-årige mand for forholdet.

 

Frituregryde skyld i røgudvikling, Græsted

På Kirkevej opstod der klokken 18.58 røgudvikling i en lejlighed, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Røgudviklingen skyldtes formentlig en frituregryde, som var sat over og efterfølgende glemt, og lejlighedens beboer, en 27-årig mand, blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Røget blev hurtigt bekæmpet, men grundet beboerens eksponering for røgen, blev han efterfølgende tjekket af den tilkaldte ambulance. Det samme blev en anden beboer i opgangen, idet denne havde hjulpet den 27-årige ud af lejligheden.

 

Færdselsuheld og spirituskørsel, Helsingør

Flere anmeldelser meldte torsdag aften, at en bil på vej ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning viste tegn på muligt spirituskørsel, idet den kørte slingrende mellem vognbanerne. Mens en patrulje var på vej til området for at rundere efter bilen, blev det anmeldt, at den nu befandt sig på Kongevejen, hvor den var involveret i et færdselsuheld. Patruljen vendte bilen mod Kongevejen, hvor tre biler var stødt sammen ved, at den omtalte bil havde påkørt to andre biler, som holdt for rødt. Bilens fører, en 49-årig mand fra Helsingør, blev på stedet anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet alkometeret indikerede en betragtelig promille. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade på nogen af de implicerede parter. Fra den 49-årige blev der efterfølgende udtaget en blodprøve på hospitalet med henblik på at fastslå hans eventuelle præcise promille. Hans bil blev på ulykkesstedet også beslaglagt af patruljen.

 

Vold i supermarked, Jægerspris

Klokken 20.35 blev det anmeldt, at en 19-årig mand fra Holbæk-området kort forinden blev slået af en anden mand i Netto på Møllehegnet. Forud for episoden havde den 19-årige vinket til manden, da de i bil passerede hinanden på Mirabellevej. I Netto opsøgte manden herefter den 19-årige og spurgte ind til, om det var ham, der havde vinket. Da den 19-årige svarede ja, blev manden sur og skubbede til ham, hvorefter han slog ham i maven og forlod stedet.

Manden beskrives som: 30-35 år, kraftig af bygning, brun i huden, sort kort hår. Iført mørkeblå hættetrøje og muligvis joggingbukser. Talte dansk.

 

Spirituskørsel, Frederikssund

På Stagetornsvej blev en 77-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset af en patrulje klokken 20.45. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå han eventuelle prævise promillegrad.

 

Narkokørsel, Ålsgårde

På baggrund af en anmeldelse om slingrende kørsel klokken 21.10, kørte en patrulje til Ålsgårde, hvor de på Skindersøvej fik kontakt til et køretøj svarende til beskrivelsen i anmeldelsen. Føreren af bilen, en 24-årig mandlig bilist fra Helsinge, blev her på baggrund af egne udtalelser anholdt og sigtet for at have kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev herefter kørt på hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget for at kunne fastslå de præcise omstændigheder omkring den 24-åriges formodede påvirkning. 

 

Spirituskørsel, Jægerspris

Klokken 22.33 blev det anmeldt, at en mand var set gående rundt råbende på stranden, og at han formentlig var spirituspåvirket. Han havde efterfølgende sat sig ind i sin bil på parkeringspladsen ved Dalby Strandvej, og en patrulje kørte derfor til stedet. Her traf de en 40-årig mandlig bilist uden kendt adresse, som ifølge et alkometer havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og der venter nu svar fra en blodprøve for at kunne fastslå mandens eventuelle præcise promillegrad.

 

Anmeldelse om ATV-kørsel på fodboldbane, Espergærde

Klokken 22.42 blev det anmeldt, at der blev kørt ræs på fodboldbanen på Gymnasievej, og at banen kunne blive kørt op af dette. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en mindre gruppe unge drenge, der havde spillet fodbold på stedet. Der var tegn på, at der var kørt på banen, men denne sås ikke ødelagt, og det var ikke umiddelbart muligt at sætte de unge drenge i forbindelse med hændelsen. De blev dog bedt om at forlade området.

 

Kørsel uden førerret, Ålsgårde

Klokken 01.00 blev en 37-årig mandlig bilist fra København standset af en patrulje på Krondrevet. Han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde førerret. Det modtog han derfor en sigtelse for.

 

Indbrud i skole, Humlebæk

Mellem torsdag klokken 16.00 og fredag klokken 06.50 var der indbrud på Baunebjergskolen. En rude blev smadret, og fra stedet blev der formentlig stjålet computere, men det fulde overblik over stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke endeligt oplyst.

 

Der er i tidsrummet 14. maj 2020 klokken 07.00 - 15. maj 2020 klokken 07.00 ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds.

Kilde: Nordsjællands Politi