Nordsjællands Politi: Nyt fra Jægerspris - tirsdag den 19. maj


Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 09.50 blev det anmeldt, at en kvinde gik rundt i området ved Kvædevej og bankede på dørene ind til flere boliger under påskud af at ville låne en mobiloplader. En beboer studsede over dette og mistænkte, at det kunne være en anledning til at se, om beboerne på adresserne var hjemme, og der blev derfor ringet efter politiet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det dog ikke var muligt at udfinde hende ved runderingen i området.

Kvinden beskrives som: 50-60 år, almindelig af bygning med brunt mellemlangt hår. Iført lang sort frakke.

 

Eftersættelse af motorcykel, Kgs. Lyngby

Klokken 13.29 eftersatte en patrulje på Kulsviervej en brugsstjålet motorcykel, hvorpå der befandt sig to personer uden hjelme. På Anker Engelunds Vej forulykkede de to personer på motorcyklen, og de løb begge fra stedet. Den ene, en 31-årig mand fra Glostrup, blev løbet op af patruljen og anholdt. Han havde ved motorcyklen efterladt en taske, hvori der befandt sig en mængde amfetamin, og dette blev han sigtet for. 

Den anden mand nåede at flygte fra stedet, men Nordsjællands Politi har en formodning om hans identitet, og han kan derfor formentlig se frem til at blive sigtet for forholdene. 

 

Besiddelse af stoffer, Frederikssund

Da en patrulje kørte forbi Frederikssund Station klokken 14.15, blev de opmærksomme på en ung mand, som ved synet af patruljebilen trak sig væk fra stedet og gik ind i en bus, som holdt og ventede. Patruljen henvendte sig til manden, en 18-årig fra Jægerspris, i bussen, og ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Butikstyveri, Kokkedal

I Føtex på Egevangen blev en udenlandsk mand klokken 14.51 standset, da han havde stjålet laks fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 27-årige mand for forholdet.

 

Indbrud i fritidsklub, Farum

Det blev klokken 15.12 anmeldt, at der mellem lørdag klokken 14.00 og mandag klokken 09.30 var indbrud i Furesø Fritidsklub, idet en skydeport ind til et værksted blev opbrudt. Fra stedet blev der stjålet en del el-værktøj.

 

Mistænkeligt forhold, Farum

Ved Daghjemmet Gefion på Stanvsholtvej hørtes ifølge en anmeldelse en rude smadre klokken 16.30, og nogle unge mennesker blev set på stedet. En patrulje kørte dertil, men det var ikke muligt at konstatere, om der havde været indbrud på stedet. Patruljen traf dog en mindre gruppe unge, hvis generalia blev registreret, og grundet de unges alder blev deres forældre alle kontaktet med henblik på at oplyse om hændelsen.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.55 blev en udenlandsk mand tilbageholdt i Magasin, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 19-årige mand for forholdet.

 

Drukneulykke, Helsingør

Klokken 18.12 blev det anmeldt, at en 43-årig mand havde fået problemer med sit udstyr under en dykning og var druknet. Politi, brandvæsen og sundhedsvæsenet kørte til stedet, manden var blevet reddet i land, og her blev der ydet førstehjælp, indtil han med helikopter kunne transporteres til hospitalet, hvor hans liv dog ikke stod til at redde. 

 

Forsøgte at stjæle telefon, Hillerød

Klokken 20.31 blev det anmeldt, at en mand klokken 17.30 kom ind i Zone Beauty på Slotsgade, hvor han forklarede, at han ville have ordnet sine negle. Samtidig lagde han sin telefon oven på en telefon, der allerede lå på disken, og tog derefter både sin egen og den anden telefon med sig. Det opdagede en medarbejder i butikken dog, og hun nåede at standse ham, hvorefter han afleverede telefonen tilbage og forlod stedet.

Manden beskrives som: udenlandsk af udseende, ca. 25 år, brun i huden og med sort strithår. Iført sort tøj og sorte Adidas-kondisko med tre hvide striber. Talte dansk med accent.

 

Ung kvinde gået hjemmefra i nedtrykt tilstand, Værløse

Klokken 20.57 blev det anmeldt, at en 20-årig kvinde fra Valby skulle befinde sig i Hareskoven, og at hun var gået hjemmefra i nedtrykt tilstand. Politi og sundhedsvæsenet kørte til området, og der blev rekvireret helikopter til stedet for at lede efter den savnede kvinde. Hun blev kort før klokken 23 fundet ukontaktbar og kørt til hospitalet for behandling.

 

Uro ved fælleshus, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 22.08 befandt en større gruppe unge drenge sig ved et fælleshus på Østervang, hvor de skabte uro. En patrulje kørte til stedet, hvor kun en mindre gruppe unge befandt sig, og alt var roligt. Efterfølgende indløb der endnu en anmeldelse om, at der nu kommet flere til stedet, og en patrulje blev derfor igen sendt til stedet. Der var ikke umiddelbart belæg for at sigte nogen af personer på stedet, men patruljen fik en snak med dem om deres opførsel samt registrerede deres generalia. 

 

Butikstyveri, Dyssegård

Klokken 22.14 blev en 14-årig dreng fr Søborg tilbageholdt i Lidl på Vangedevej, da han havde stjålet varer fra butikken. Grundet drengens alder kørte en patrulje til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med drengen samt kontaktede hans forældre og de sociale myndigheder.

 

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 22.46 skete der et færdselsuheld i krydset ved Søndervangen og Ravnsnæsvej. En 67-årig kvindelig bilist foretog et venstresving i krydset og blev i den forbindelse påkørt af en 22-årig mandlig bilist fra København, som kørte ligeud ad Bistrupvej mod Ravnsnæsvej. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld tilkaldt for at tjekke parterne. 

 

Cykeltyveri, Hillerød

Klokken 23.41 blev det anmeldt, at to personer med en vinkelsliber var i færd med at opbryde låsen på en cykel, som stod parkeret på Hostrupvej. Herefter forlod de stedet, men efterlod noget værktøj, som om de forventede at komme tilbage. En patrulje kørte til området, hvor de traf to mænd, der passede på beskrivelsen fra anmeldelsen, og de blev sigtet for forsøg på tyveri. Efterfølgende blev der på deres adresse fundet flere stjålne cykler, hvilket de derfor også blev sigtet for. 

 

To mænd med mistænkelig adfærd, Gentofte

To beboere på Ellebækvej oplevede omkring klokken 03.45, at to mænd tog i håndtagene ind til deres boliger, og de anmeldte derfor det mistænkelige forhold til politiet. Patruljer kørte til stedet, hvor to personer svarende til beskrivelsen fra anmeldelserne blev truffet. 

En ransagning af de to mænds bil vise, at de var i besiddelse af genstande fra et supermarked, de ikke kunne gøre rede for, og som derfor formodedes var stjålne. De to mænd, en 22-årig fra Søborg og en 23-årig fra Herlev, blev derfor sigtet for tyveri. Derudover blev den 23-årige også sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han ved mødet med politiet smed en kniv fra sig. 

 

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 06.55 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Hørsholm, da to biler påkørte hinanden. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen større personskade, men to ambulancer blev alligevel tilkaldt for at tjekke parterne. Grundet uheldet var der i en kortere periode trafikale problemer på motorvejen, mens der bliver ryddet op efter sammenstødet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne i sagen.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 18. - 19. maj 2020 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi