Nordsjællands Politi: Nyt fra Jægerspris - tirsdag den 2. juni


Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uro og kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 07.45 blev det anmeldt, at en mand sparkede på flere døre i nogle opgange på Guldgravervej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to mænd blev antruffet, som dog sagde, at de ikke havde noget med hændelsen at gøre. 

De valgte dog at forsøge at køre fra stedet i bil efter samtalen med patruljen, men det viste sig at være en dum idé, da chaufføren, en mandlig udenlandsk statsborger, var idømt kørselsforbud, hvorfor han blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser. 

 

Indbrud i restaurant, Lyngby

Klokken 09.19 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 21.30 og mandag klokken 02.45 havde været indbrud i Café Picasso, idet en eller flere ukendte gerningspersoner havde knust en stor facaderude med en ukendt genstand, hvorefter de havde været inde i etablissementet. Det var på anmeldelsestidspunktet endnu ikke opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet.

 

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 09.45 blev en 66-årig kvindelig bilist fra Albertslund standset og kontrolleret på Lagergårdsvej. Her viste det sig, at hun ikke havde retten til at føre bil, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 10.01 blev en 68-årig mandlig bilist fra Egedal standset og kontrolleret på Kildevej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet på den varebil, han befandt sig i, selvom han ikke besad retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Arbejdsulykke, Frederiksværk

Klokken 10.15 blev der anmeldt en arbejdsulykke på Strandvejen, idet en 20-årig mand var faldet cirka 4-5 meter ned i forbindelse med noget arbejde på et tag. I forlængelse af dette blev der rekvireret en helikopter, der skulle transportere manden til Rigshospitalet, og Strandvejen var derfor spærret i begge retninger efter faldulykken, da helikopteren skulle have et sted at lande. Klokken 11.06 lettede helikopteren fra Frederiksværk, hvorefter Strandvejen igen kunne åbnes.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Kongens Lyngby

Klokken 10.56 blev en 32-årig mand fra Ringsted standset og kontrolleret på Jernbanepladsen, imens han sad bag rattet på en varebil. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at føre bil og stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

 

Parkering til ulempe, Værløse

Klokken 12.25 var en patrulje forbi Furesøbad, hvor det kunne konstateres, at adskillige biler holdt ulovligt parkeret – heriblandt på en redningsvej, hvor der var parkering forbudt – og der blev derfor uddelt en stak p-afgifter. Det samme gjorde sig gældende igen omkring klokken 17.

 

Nordsjællands Politi er klar over, at borgerne, når vejret er godt, søger mod rekreative områder. Politiet følger udviklingen og arbejder på at sikre passage for redningskøretøjer på redningsvejene, herunder ved at udstede afgifter og bøder. Om nødvendigt vil politiet foranledige borttransportering af køretøjer på ejerens regning.

 
Uro, Charlottenlund

 

Klokken 14.35 indløb der flere anmeldelser om, at en mand udviste utryghedsskabende adfærd på stranden ved Charlottenlund Fort. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 33-årig udenlandsk statsborger teede sig og var aggressiv, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ligesom han blev anholdt og kørt i detentionen.

 

Færdselsuheld, Helsingør

En 37-årig mandlig knallertfører fra Helsingør kørte klokken 15.42 ad Kronborg Ladegårds Vej i vestlig retning, da han mistede herredømmet over sin knallert og påkørte en parkeret bil. Nogle personer på stedet påbegyndte førstehjælp på manden, indtil en ambulance kom til stedet og transporterede ham til hospitalet for yderligere behandling. 

 

Patrulje lugtede hash fra bolig, Hillerød

Klokken 16.40 kom en gående patrulje forbi et åbenstående vindue ind til en bolig på Helsingørsgade, hvorfra der lugtede mistænkeligt af hash. Patruljen rettede henvendelse til beboeren på stedet, en 48-årig mand, og ved ransagning fandt de en moderat mængde hash samt en moderat mængde svampe med hallucinerende effekt, og beboeren blev derfor sigtet for disse forhold.

 

Besiddelse af hash, Helsingør

En bil blev klokken 17.27 standset og kontrolleret ved havnen i Helsingør. Her blev føreren af bilen, en 41-årig mand fra Lynge, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og en joint, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Hærværk, Jægerspris

Det blev klokken 17.28 anmeldt, at en bil, som holdt parkeret på Skovnæsvej, blev udsat for hærværk mellem fredag klokken 17.00 og mandag klokken 13.00. begge hjul på venstre side blev punkteret, og ruderne i samme side blev forsøgt knust med en flise. Ligeledes blev bilens emblem forsøgt fjernet, hvorved kølergitteret blev beskadiget.

 

Færdselsuheld, Liseleje

Klokken 18.38 skete der et færdselsuheld på Lisehøjvej, da en 31-årig mandlig bilist fra Frederikssund med lav hastighed påkørte en 5-årig dreng, som pludselig løb ud foran bilen. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men drengen klagede over smerter i knæet og blev derfor kørt til tjek på hospitalet.

 

Færdselsuheld, Græsted

I krydset ved Pårupsvej og Bøgebjergvej skete der klokken 18.49 et færdselsuheld. En 90-årig kvindelig bilist fra Gilleleje skulle svinge til venstre i krydset og påkørte i den forbindelse en 45-årig mandlig motorcyklist fra Lyngby og fortsatte videre ind i en anden bil. Motorcyklisten blev kort efter kørt til hospitalet for behandling af sine skader, som blandt andet omfattede knoglebrud. Den 90-årige kvinde blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Der skete stor materiel skade ved uheldet, og vejen var derfor i en periode spærret, mens der blev ryddet op.

 

Uro ved Furesøbadet, Værløse

Klokken 19.22 blev det anmeldt, at der var opstået en uoverensstemmelse mellem en gruppe unge mænd og en 52-årig mand fra området. En patrulje kørte til stedet, hvor der i mellemtiden var faldet ro på. Der var ikke umiddelbart grundlag for sigtelser, men patruljen fik en alvorlig snak med en mindre gruppe unge mænd på stedet.

 

Ild i køkken, Helsingør

Det blev klokken 20.06 anmeldt, at der var ild i et køkken på Dyresøvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det hurtigt blev konstateret, at alle personer var ude af boligen. Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden, og husets to beboere blev med ambulance kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere informationer om husets to beboere, og det ej heller oplyst, hvordan branden opstod. 

 

Fik konfiskeret sin bil efter flere tilfælde af kørsel i frakendelsestiden, Stenløse

Klokken 20.15 standsede en patrulje på Græsvangen en 25-årig mandlig bilist fra Stenløse. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han var frakendt retten til at køre bil. Da det ikke var første gang, han kørte bil i frakendelsestiden, modtog han både en sigtelse for forholdet og fik konfiskeret sin bil.

 

Kvinde stjal penge fra forlystelse, Klampenborg

Mellem klokken 20.45 og 20.50 blev en kvinde via overvågning set holde øje med personalet i en forlystelse på Bakken. Kort efter gik hun hen til vinduet ved forlystelsen, stak hånden ind gennem vinduet og tog et beløb i kontanter, inden hun igen gik fra stedet.

Kvinden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 40-45 år, 160-165 cm, kraftig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår og et bredt ansigt. Iført sort T-shirt/top og lyserød cardigan. Var i selskab med et lille barn.

 

Uro ved børnehave, Helsingør

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.23 befandt der sig en mindre gruppe unge drenge på børnehaven Himmelhusets grund på Krøyersvej, hvor de muligvis ville ødelægge børnehavens ejendele, da dette var sket flere gange tidligere. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf fire unge mennesker, som de bortviste fra stedet. Der var ikke umiddelbart noget, der tydede på, at de unge mennesker skulle have ødelagt noget på stedet.

 

Mistænkeligt forhold, Vejby

Klokken 02.24 blev det anmeldt, at en 55-årig kvinde et kvarter forinden havde opdaget, at der stod en mand på hendes grund på Maglehøjvej, og hun havde en formodning om, at han havde stået og luret ind ad hendes vinduer. Da kvinden råbte ham an, forsvandt han fra stedet i ukendt retning. En patrulje kørte til stedet, men kunne ikke finde manden, der beskrives som: dansk af udseende, ca. 30 år, kraftig af bygning, 170-180 cm, lyst kort hår i en firkantet frisure. Iført lys jakke.
 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 29. maj - 2. juni 2020 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi