Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Jægerspris - onsdag den 5. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil

Allerød: Klokken 07.13 blev det anmeldt fra Eranthisvej, at der imellem mandag klokken 19.00 og tirsdag klokken 06.15 var blevet stjålet rat, gearstang, forlygter og navigationsudstyr fra en parkeret BMW personbil.

Indbrud i virksomheder

Frederikssund: Klokken 08.15 blev det anmeldt fra Ll. Haspelund Hestefoder, at der i nattens løb havde været indbrud. Anmelder havde fra morgenstunden ikke fået dannet sig et overblik over eventuelle tyvekoster, men butikkens kasseapparater stod åbne, hvilket de ikke havde gjort, da sidste medarbejder havde forladt butikken mandag aften.

Klokken 08.40 blev det anmeldt fra Crystal Beauty, at de i nattens løb også havde haft indbrud, og herfra var der stjålet skønhedsprodukter, ligesom kasseapparatet også stod åbent.

Tyveri af cykler

Fredensborg: Klokken 09.51 blev det anmeldt, at der mandag imellem klokken 13.30 og 15.30 var blevet stjålet tre cykler fra en adresse på Nødebovej. En nabo havde bemærket en sort Mercedes stationcar med danske nummerplader og en trailer på, der havde bakket ind i indkørslen i det pågældende tidsrum, som kan have noget med tyveriet af de tre cykler at gøre.

Tyveri fra lomme

Fredensborg: Klokken 12.55 anmeldte en 33-årig kvinde fra Græsted, at hun imellem klokken 11.00 og 11.25 havde fået stjålet sin pung fra sin jakkelomme under en indkøbstur i Netto på Nødebovej.

Tyveri fra varebil

Hillerød: Klokken 12.56 blev det anmeldt, at der imellem søndag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet en mindre mængde værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Carlsbergvej. Tyven havde skaffet sig adgang ved at knuse højre siderude i varebilen.

Overtrædelse af beredskabsloven

Kgs. Lyngby: Klokken 15.28 måtte brandvæsnet tiltvinge sig adgang til en lejlighed på Carlshøjvej på grund af kraftig røgudvikling fra stedet. Her viste det sig, at lejlighedens beboer havde efterladt en gryde på et tændt komfur, hvilket var årsagen til den kraftige røgudvikling, og beboeren blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

Ild i gryde

Fredensborg: Tirsdag eftermiddag klokken 16.32 kom en anmeldelse om, at der var gået ild i en gryde i et køkken i en institution på Nødebovej. Både politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet hurtigt fik ilden slukket. En enkelt person blev muligvis udsat for en smule røg, men ellers er der ingen meldinger om tilskadekomne.

Fodgænger og løber stødte sammen

Hillerød: En 66-årig mand fra Hillerød og en ukendt løber stødte tirsdag eftermiddag klokken 15.30 sammen ved Søstien. Her kom manden gående, da løberen kom imod ham og råbte, at den 66-årige skulle holde til højre, og da de to passerede hinanden blev den 66-årige på uklar vis ramt i ansigtet af løberen, hvorved den 66-årige fik slået et par splinter af sine fortænder.

Jakke og solbriller stjålet

Birkerød: Mellem tirsdag midnat og tirsdag morgen klokken 07.00 er der stjålet en jakke og et par solbriller fra en bil, der holdt på Bellisbakken. Tyveriet blev anmeldt tirsdag eftermiddag klokken 17.43, og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Hestekræfter løs på motorvejen

Kokkedal: En hest var tirsdag aften klokken 18.33 i fuldt firspring på Helsingørmotorvejen. Der gik heldigvis ikke længe, inden hest og ejer blev genforenet og hestekræfterne tæmmet igen. Ingen dyr eller personer kom til skade.

Kørte for stærkt og uden kørekort

Birkerød: Tirsdag aften klokken 18.52 blev en 33-årig mand standset, da han kom kørende ad Ravnsnæsvej. Her var han blevet målt til at køre hurtigere end de 50 km/timen, som er tilladt på strækningen, ligesom det viste sig, at han ikke havde noget kørekort. Manden blev sigtet for begge forhold.

Slog medarbejder i forretning

Hillerød: En 55-årig mand fra Fredensborg blev tirsdag aften klokken 20.30 anholdt og sigtet for vold. Manden havde ifølge en anmeldelse givet en medarbejder i 7-Eleven på Hillerød Station en lussing, da denne havde bedt den 55-årige om at forlade forretningen. Den 55-årige blev løsladt efter at være blevet afhørt.

Bortvist fra station

Klampenborg: Tirsdag aften klokken 22.08 blev politiet bedt om at komme til Klampenborg Station, hvor en 40-årig beruset mand fra Helsinge, som ikke havde nogen gyldig billet, blev aggressiv, da togpersonalet bad ham om at forlade toget. En patrulje kom til stedet og bortviste manden.

Bilist var påvirket af hash

Jægerspris: Klokken 00.50 natten til onsdag blev en 24-årig mand fra Frederikssund standset på Hovedgaden. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af hash. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget på hospitalet, hvor hen fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesniveau til brug for sagens videre forløb.

Mistænkelig mand 

Allerød: En mand vakte klokken 01.51 onsdag nat mistanke hos en borger, som så manden gå rundt og lyse ind i forskellige haver i Møllemoseparken. En patrulje kørte til stedet og rundt i området for at finde manden, der dog var forsvundet. Han var iført turkis hættetrøje og mørke bukser.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 4.-5. maj 2021

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler