Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Jægerspris - onsdag den 7. juli

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

Tirsdag klokken 06.45 blev en 23-årig mandlig varebilsfører fra Skibby standset og kontrolleret på J.F. Willumsensvej. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 09.10 blev en 21-årig mand uden fast adresse visiteret foran Retten i Hillerød. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Spirituskørsel, Frederiksværk

Klokken 09.44 blev en 64-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Sandskårsvej. Her fik han alkometeret blæst over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Forsøg på indbrud i supermarked, Liseleje

Klokken 14.46 blev det anmeldt, at en eller flere gerningspersoner imellem fredag eftermiddag og tirsdag klokken 14.00 havde forsøgt at bryde ind i Fakta på Nyvej, idet det sås, at der var fjernet flere tagsten, ligesom nogle bjælker var blevet skåret over. Der var ikke foretaget indstigning i forbindelse med indbrudsforsøget.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Charlottenlund

Klokken 15.10 blev en 25-årig mand fra Charlottenlund sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han udtalte ukvemsord til en patrulje på stedet, ligesom han sendte knap så høflige håndtegn i patruljens retning.

 

Butikstyveri, Jægerspris

En butiksdetektiv anmeldte klokken 16.03, at han stod med en udenlandsk mand, som havde stjålet varer fra Super-Brugsen på Møllehegnet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf og sigtede manden, som var 53 år, for butikstyveri. 

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 28-årig mandlig bilist fra Dragør kørte klokken 16.59 ad Smedievej i nordøstlig retning i en varebil, hvor han påkørte broen ved Isterødvejen med toppen af varebilen. Varerummet på bilen blev i den forbindelse flået af. Der skete ikke umiddelbart hverken personskade eller skade på broen. Bilisten fik efterfølgende en bøde for forholdet.

 

Mulig spirituskørsel, Hillerød

Klokken 19.07 anmeldte en borger, at nogle unge mænd befandt sig i en parkeret bil på Baldersvej, og at de formentlig var spirituspåvirkede i en sådan grad, at de ikke lovligt ville kunne føre bilen. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 35-årig mand fra Karlslunde i en bil svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. Et alkometer viste, at han havde en promille over det tilladte til at køre bil, men da bilen holdt parkeret og ikke var tændt, blev han ikke sigtet for spirituskørsel. Patruljen tog dog bilens nøgler i bevaring, således at den 35-årige ikke efterfølgende kunne køre fra stedet i påvirket tilstand. 

 

Løb fra taxaregning, Farum

En taxachauffør anmeldte klokken 19.32, at en kunde netop var løbet fra regningen efter en taxatur til Farum Bytorv. En patrulje kørte til området, hvor de udfandt en mand svarende til beskrivelsen af kunden. Han nægtede at efterkomme patruljens anmodning om at oplyse sit navn, og han blev derfor taget med på stationen.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er manden fortsat i politiets varetægt, da han endnu ikke har oplyst generalia. Han kan formentlig forvente at blive sigtet for bedrageri.

 

Mand skabte uro, Fredensborg

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.38, gik en mand rundt på Nødebovej, hvor han råbte af forbipasserende og standsede flere køretøjer. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 19-årig mand fra Gentofte. Patruljen skønnede, at manden var i en tilstand, hvor han ikke kunne tage vare på sig selv, og han blev derfor taget med på stationen. I den forbindelse var den 19-årige udadreagerende, og det medførte, at han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens §119.

 

Brand i bil, Skævinge

Der indløb klokken 20.53 anmeldelse om brand i en bil på Amtsvejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og ilden blev slukket. Branden opstod formentlig som følge af, at bilens olieslange var faldet af. I den forbindelse var der et længere olieudslip, som brandvæsnet efterfølgende ryddede op efter.

 

Større antal biler samlet skabte uro, Ølstykke

Klokken 21.31 blev det anmeldt, at mellem 40 og 50 biler var samlet på Frederikssundsvej ved Circle K, hvor bilisterne skabte uro ved at gasse op og spille høj musik. Ved patruljens ankomst var omkring 20 biler samlet, og bilisterne blev bedt om at forlade stedet. Der var ikke umiddelbart anledning til at sigte de antrufne personer for noget.

En patrulje lagde igen senere på aftenen vejen forbi stedet, men bilisterne befandt sig ikke længere i området.

 

Målrettet færdselsindsats, Hillerød

I forbindelse med en målrettet færdselsindsats var Nordsjællands Politi mellem klokken 01.00 og 02.30 til stede på Københavnsvej med lasermåler. I den forbindelse blev det til tre sager, som medførte klip i kørekortet til bilisterne, samt en sag om kørsel uden førerret og en sag om overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

 

Mistænkeligt forhold, Ølstykke

Beboerne i et hus på Storkevej opdagede klokken 02.09, at en person lyste ind gennem vinduerne i huset. De råbte personen an, som hastigt forsvandt fra stedet. En patrulje kørte til området for at lede efter personen, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Brand i garage, Allerød

På Enghaven opstod der klokken 02.54 brand i en større garage. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet straks blev påbegyndt. Ingen kom til skade ved branden, som var slukket klokken 03.12.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til branden endnu ikke endeligt fastslået. Noget kunne dog tyde på, at den opstod ved en elinstallation. 

 

Færdselsuheld, Græsted

Klokken 05.53 skete der et solofærdselsuheld på Pårupsvej, hvor en personbil rullede rundt. Politi og en ambulance kørte til stedet, hvor føreren af bilen i mellemtiden var flygtet fra. Patruljer runderede derfor efter ham i området, men det var ikke muligt at udfinde ham. Ifølge efterfølgende vidneforklaringer var føreren af bilen blev samlet op af en anden bilist og var kørt fra stedet. 

Med udgangspunkt i oplysningerne i sagen skal identiteten på føreren af bilen nu undersøges nærmere.

 

Indbrud på byggeplads, Kgs. Lyngby

Mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.00 var der indbrud i flere skure på en byggeplads på Lyngbygårdsvej. Der var fra stedet stjålet nøgler samt en ladvogn. Via gps kunne ladvognen efterfølgende lokaliseres, og ejeren blev derfor efterfølgende genforenet med køretøjet på en adresse i Glostrup. 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler