Nyt fra Jægerspris i politiets døgnrapport

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Allerød

Klokken 09.15 blev en 23-årig mandlig varevognsfører standset og kontrolleret på Ved Lerbakken. Her viste det sig, at han var blevet idømt et kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Tyveri fra personbil, Holte

Klokken 09.59 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 23.30 og søndag klokken 09.45 var blevet stjålet fire vinterdæk inklusive fælge fra en personbil, der havde holdt parkeret på Ernst Bojesens Vej, således bilen var efterladt uden hjul på.

Tyveri fra personbil, Frederiksværk

Klokken 11.53 blev det anmeldt, at der imellem klokken 11.00 og 11.30 var blevet knust en rude i forreste højre side på en personbil, der havde holdt parkeret ved Stængehus, hvorefter der var blevet stjålet en taske inklusive indhold fra bilens kabine.

Vold, Hellerup

Klokken 12.16 anmeldte en medarbejder fra Waterfront Shoppingcenter, at medarbejderen var blevet slået på benet med en taske samt holdt fast i kraven af en person i forbindelse med bortvisningen af denne person fra centeret. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 36-årig mand med ukendt adresse blev anholdt og sigtet for vold.

Færdselsuheld, Espergærde

Klokken 13.32 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld ud for Søndermarken. En personbil ført af en 80-årig kvinde fra Espergærde foretog højresving ud på Søndermarken fra en p-plads, og i den forbindelse blev den 80-åriges bil påkørt af en personbil, der kom kørende ad Søndermarken. En patrulje og en ambulance blev sendt til stedet, og selvom den 80-årige ikke umiddelbart var kommet til skade, blev hun for en sikkerheds skyld kørt til kontrol på skadestuen. Den 80-årige kan formentlig se frem til se en sigtelse for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 14.11 blev det anmeldt, at to mænd gik rundt i nabolaget omkring Egehøjvej/Gyldenlundsvej, og at de gik ind i haver tilhørende boliger, hvor der umiddelbart ikke holdt biler foran.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to mænd, der af anmelder beskrives som:

A: mand, sydeuropæisk af udseende, 35-45 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden, med sort kort hår. Talte engelsk.

B: Mand, sydeuropæisk af udseende, 35-45 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, mørk i huden, med sort kort hår.

Selvom det ikke lykkedes at finde de to mænd, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke og kontakte politiet.

Tyveri fra personbil, Skodsborg

Klokken 15.10 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 15.00 var blevet knust en rude i forreste højre side på en personbil, der havde holdt parkeret ved Skodsborg Station, hvorefter der var blevet stjålet en taske inklusive indhold fra bilens kabine.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 15.30 blev fire mænd truffet foran en bil på Industrivej. De blev alle skønnet påvirket af euforiserende stoffer, og de blev derfor visiteret, ligesom bilen blev ransaget. I bilen blev der fundet en mindre mængde hash fordelt på nogle klumper, og en af de fire, en 43-årig mand fra Helsingør, blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 15.45 blev en 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Værktøj stjålet fra varebil, Stenløse

I dagene fra torsdag eftermiddag til søndag eftermiddag klokken 16.30 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som holdt på Abildtoften.

Taske stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem lørdag klokken 12.30 og 15.15 er der stjålet en taske med blandt andet en mobiltelefon og et nøglebundt fra en bil, som stod på Ved Fortunen. Tyveriet blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 17.24.

Stjal taske og varer fra cykelkurv, Jægerspris

Søndag eftermiddag så en person sit snit til at stjæle en taske samt nogle varer fra en cykelkurv, mens ejeren var i Superbrugsen. Tyveriet skete klokken 18.38 og blev anmeldt umiddelbart efter. 

Biler stødte sammen, Frederikssund

Klokken 19.25 søndag aften stødte en patruljebil sammen med en personbil i rundkørslen ved Frederikssundsvej/Strandvangen. Der var ingen meldinger om alvorlig personskade i forbindelse med uheldet, de fire personer, som sad i personbilen blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Brand på gulv, Veksø

I forbindelse med, at en 86-årig mand klokken 19.33 ville tænde op i brændeovnen i sit hjem på Skolebakken, gik der ild i et par brændeknuder, som lå på gulvet foran brændeovnen. Der skete ikke større skade i boligen, men den 86-årige og hans hustru måtte en tur på hospitalet til observation og eventuel behandling for røgforgiftning.

Sigtet for besiddelse af salgsposer med hash, Ølsted

En 28-årig kvinde fra Frederiksværk blev søndag aften klokken 20.35 standset en patrulje på Frederikssundsvej. Her viste det sig, at kvinden var i besiddelse af flere salgsposer med hash. Derfor blev hun sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg, og fik endvidere en sigtelse for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer.

 

Stillads væltet, Charlottenlund

Den kraftige vind fik klokken 01.41 natten til mandag et stillads, der stod ved krydset Ordrupvej/Holmegårdsvej til at vælte. Ingen personer kom til skade og området blev afspærret med assistance fra hjemmeværnet. Det forventes, at afspærringen af området vil vare frem til ved 14-tiden i dag, mandag.

 

Indbrud i villa, lejlighed, landejendom og lign. anmeldt til Nordsjællands Politi 10.-16. januar 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi