Nyt fra Jægerspris i politiets døgnrapport

Profilbillede

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på kontor, Værløse

Mellem mandag d. 24 kl. 20.10 og tirsdag d. 25 kl. 08.00 har der været indbrud i et kontor på Walgerholm i Værløse. Indbrudstyvene havde brudt et vindue op, hvorefter de havde stjålet fire stole. 

 

Kørte uden førerret og fik beslaglagt bil, Frederikssund

En 30-årig kvinde fra Frederikssund blev tirsdag kl. 09.20 taget for at føre sit køretøj til trods for, at hun havde et kørselsforbud. På grund af gentagne brud på kørselsforbuddet blev kvindens bil beslaglagt. 

 

Slog medarbejder i hovedet, Charlottenlund

En kvinde kastede mandag kl. 14.15 en stol gennem modtagelse på Gentofte Jobcenter, hvorefter hun tildelte en medarbejder på stedet to slag i ansigtet. 

 

Blev forsøgt røvet, Smørum

Tirsdag kl. 11.30 blev en 25-årig kvinde fra Smørum forsøgt røvet mens hun gik en tur med en barnevogn på Schæfersgårdsvej.  En maskeret mand trak en pistol frem og forsøgte at frarøve kvinden kontanter, hvilket mislykkedes, da hun ikke havde nogen. Manden forlod herefter stedet på cykel. 

 

Stjal overvågningskameraer, Smørum

Mellem mandag kl. 03.42 og tirsdag kl. 08.00 er der blevet stjålet fire overvågningskameraer samt en server fra Bosagerskolen. 

 

Spiritusbilist bakkede ind i bil, Skibby

Tirsdag kl. 17.33 bakkede en 69-årig mand fra Jægerspris ud fra en parkeringsbås ved Aldi på Hovedgaden i Skibby og kørte direkte ind i en anden parkeret bil. Manden testede positivt for alkohol, hvorfor han anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så en præcis promille kan fastlægges. 

 

Færdselsuheld, Farum

En 47-årig mand fra Værløse overså tirsdag kl. 17.50 på Rugmarken ved Gammelgårdsvej en tværkørende cyklist, som han ramte. Cyklisten fik mindre skader og blev tilset i en ambulance. 

 

Butikstyveri, Helsinge

Tirsdag kl. 18.01 blev en 55-årig mand taget for butikstyveri i Rema 1000 på Rådhusvej i Helsinge, hvor han havde stjålet kølevarer for et mindre beløb.  

 

Bedrageri, Gentofte

En 49-årig kvinde fra Gentofte blev tirsdag kl. 18.09 taget i at ombytte prisskilte i Ikea på Nybrovej, hvorved hun betalte en forkert pris for en vare. Kvinden blev sigtet for bedrageri. 

 

Butikstyveri, Frederiksværk

En 17-årig mand fra Melby blev tirsdag kl. 19.07 taget i at stjæle to energidrikke fra Kvickly på Torvet i Frederiksværk. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi