Nyt fra Jægerspris i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindre færdselsuheld, Kokkedal

To biler ramte søndag kl. 13.58 hinanden på Usserød Kongevej, da en 29-årig mandlig bilist fra København overså en modkørende trafikant i forbindelse med et sving. Ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne.

 

Magnetfisker fangede patroner, Fredensborg

En 34-årig mand afleverede søndag eftermiddag klokken 15.52 nogle patroner på politigården i Hillerød. Patronerne havde den 34-årige fanget ved magnetfiskeri i Esrum Sø.

 

Havde hash på sig, Birkerød

Klokken 17.15 blev en 18-årig mand sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbud, Manden blev truffet på Birkerød Parkvej.

 

Kvinde kørte galt, Jægerspris

En 17-årig kvinde fra Store-Merløse måtte på hospitalet efter hun klokken 17.16 mistede herredømmet og kørte ind i et træ på Landerslevvej, hvorefter bilen rullede rundt. En passager i bilen slap uskadt fra uheldet.

 

Sigtet for vold mod politiet, Helsingør

En 44-mand fra Helsingør blev søndag aften sigtet for vold mod polititjenestemand, da han blev anholdt efter at have opført sig aggressivt, udad-reagerende og begik hærværk ved at knuse en rude. Den 44-årige slog, sparkede og bed betjenten, som efterfølgende måtte til behandling på hospitalet. Episoden skete klokken 17.33 på Strandpromenaden.

 

Sigtet for spirituskørsel, Hillerød

En 45-årig mand fra Helsinge blev klokken 19.39 standset, da han kom kørende ad Fredensborgvej. Her viste det sig, at mandens promille var højere end tilladt. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Drenge skabte uro, Kgs. Lyngby

En gruppe unge mænd skabte klokken 20.45 uro og uorden ved Føtex på Lyngby Hovedgade, hvor de knuste flasker og ødelagde cykler. De unge mænd var dog forsvundet var stedet g ikke til at finde i området, da en patrulje kom frem.

 

Unge blev bedt om at skrue ned, Kokkedal

En gruppe unge havde søndag aften forsamlet sig ved F24-tankstationen på Højengen, hvor de hørte musik. Det forstyrrede imidlertid de omkringboende i en sådan grad, at en patrulje kørte ud til stedet og fik de unge til at dæmpe musikken.

 

Hærværk, Kgs. Lyngby

Kl. 23.37 sparkede en nu sigtet 16-årig ung mand fra Bagsværd til ruden i en opgangsdør, så den blev knust.

 

Vold, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 23.47 umotiveret overfaldet af to ukendte gerningsmand i en gyde ved Fætter Guf på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby. Gerningsmændene beskrives som: A: Mand, 15-16 år, udenlandsk af udseende, 165-170 cm høj, sort mellemlangt hår, iført mørkt tøj, sort jakke med hætte. B: Mand, 15-18 år, 180-185 cm, dansk af udseende, talte dansk, iført formentlig hue, hætte eller kasket, lyse tracksuit joggingbukser og hvide sko af mrk. Nike Air Force. 

 

Bygningsbrand i villa, Charlottenlund

Klokken 00.55 melding om brand i villa på Slotsvej i Charlottenlund. Huset stod tomt, og var overtændt ved politiets ankomst. Brand tilstede, får slukket ilden, og forlader stedet kl. 5.50. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 6.-12. februar 2023

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi