Nyt fra Jægerspris i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Jægerspris er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri, Frederikssund

En 61-årig mand fra Frederikssund blev kl. 10.40 sigtet for butikstyveri i Damasus Bazar på Jernbanegade i Frederikssund.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 30-årig kvinde fra Hillerød kørte kl. 12.48 i nordgående retning ad Tulstrupvej og foretog et venstresving i krydset med Frederiksværksgade, hvorved hun stødte ind i en anden bil, der kørte i sydgående retning. Ingen melding om personskade. Meget oliespild på vejen hvorfor Brand bliver tilkaldes for at foretage oprydningsarbejde. Kl. 13.37 er krydset åbnet igen.

 

Butikstyveri, Stenløse

En 58-årig mand fra Stenløse blev kl. 13.47 sigtet for butikstyveri i Kvickly på Centertorvet i Stenløse.

 

Kørte bil uden førerret, Nivå

En 28-årig mand fra Helsingborg blev kl . 15.17 sigtet for at køre bil uden gyldig førerret på Nivåvej i Nivå.

 

Færdselsuheld, Ølstykke

En 24-årig mand fra Værløse kørte ad Frederikssundsvej i østgående retning, hvor han kl. 15.35 kører frem for rødt lys og ind i en 19-årig kvinde fra Ølstykke, som er i gang med at dreje fra Frederikssundsvej til Ring Syd, hvorved den 24-årige mand påkører den 19-årige kvinde frontalt med materielskade til følge. Begge personer bragt til hospitalet til undersøgelse. 

 

Blufærdighedskrænkelse, Snekkersten

En 17-årig mand fra Snekkersten er kl. 15.50 sigtet for at gå og onanere på gaden på Stævnen i Snekkersten, i mens han kiggede ind på husene.

 

Kørte bil uden førerret, Frederikssund

En 56-årig mand fra Jægerspris blev kl. 16.40 sigtet for at køre varebil på J.F.Willumsens Vej i Frederikssund uden at have kørekort.

 

Taget med joint, Hillerød

En ung mand på 18 år fra Gørløse og en mand på 20 år fra Skævinge blev kl. 16.40 sigtet for at ryge joints på Hostrupsvej i Hillerød.

 

Butikstyveri, Gentofte

Kl. 16.56 blev der anmeldt butikstyveri af smykker fra guldsmedebutikken Rosgaard Collection på Gentoftegade i Gentofte. 

 

Spirituskørsel, Skævinge

En 32-årig mand fra København blev kl. 17.04 sigtet for spirituskørsel på Hovedgaden i Skævinge. Bragt til nærmeste hospital for udtagning af blodprøve. 

 

Salg af narkotika, Hillerød

En 27-årig mand fra Hillerød blev kl. 18.05 sigtet på Københavnsvej i Hillerød for at være i besiddelse af en større mængde kokain og hash.

 

Var i besiddelse af hash, Kgs. Lyngby

To 49-årige mænd, begge fra Kgs. Lyngby, blev onsdag klokken 20.29 truffet på Toftebæksvej. De to blev hver fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket de blev sigtet for.

 

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

Klokken 20.25 onsdag aften blev en 27-årig mand fra Slangerup standset, da han kom kørende ad Lagergårdsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for tyveri, Frederikssund

En 49-årig mand fra København blev klokken 21.15 sigtet for tyveri, efter han havde stjålet en plantekasse fra udstillingen ved Silvan på Askelundsvej.

 

Mand sparkede til bil, Egedal

En mand sparkede klokken 21.30 i arrigskab over ikke at kunne få en cigaret fra en 21-årige kvinde fra Ølstykke til kvindens bil. Episoden skete ved Dronning Dagmars Vej. En patrulje blev sendt til stedet, da manden fortsat opførte sig aggressivt, men manden var forsvundet fra området.

 

Mulig eksplosion i bil, Kgs. Lyngby

Torsdag morgen har der været en mulig eksplosion i en bil på Gammel Bagsværdvej i Kgs. Lyngby. Hændelsen blev anmeldt kl. 06.16, hvorefter Politiet rykkede ud til stedet.  Nærmere efterforskning pågår, hvorfor der stadig er afspærringer i området. Det vurderes, at det er sikkert at færdes i området.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi