Pædagog til velfungerende børnehus i smukke omgivelser – Trives du med udeliv, kreativitet og kulturel mangfoldighed?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vandkunsten ligger centralt i den gamle del af smukke Jægerspris med udsigt over marker, hvor råvildt og fasaner ofte kigger forbi.
Vi bor tæt på skoven og slotsparken, kun 10 minutter fra Frederikssund.
Vi har et dejligt, lyst og hyggeligt hus med god plads og mange kvadratmeter at boltre sig på, både ude og inde. Vi er midt i en spændende proces, hvor vi skaber nye læringsmiljøer og legezoner, der understøtter vores pædagogiske praksis.

Vi har pt. en lille gruppe på ca. 40 skønne børn, 0-6 år, fordelt på tre aldersopdelte stuer med masser af samarbejde og fællesskab på tværs af huset.

Vi søger en uddannet pædagog til fastansættelse i et velfungerende og engageret team med ekstra god normering. Stillingen vil som udgangspunkt ligge i børnehaven.

Som pædagog i vores hus vil du få indflydelse, ansvar og selvstændige opgaver i et tæt samarbejde med dine kolleger omkring børnenes trivsel og udvikling samt forældresamarbejde og tværprofessionelt samarbejde.

Det er vigtigt, at du har et solidt fagligt fundament, kan skabe struktur og overblik, er god til at kommunikere og har grundlæggende kendskab til IT.
Vi lægger vægt på, at du er nærværende og anerkendende i din kontakt med børnene. Du skal være ægte interesseret i deres liv og tanker, du skal være god til at danne relationer og til at møde og rumme børnenes individuelle behov.

Vi er udenfor hver dag, så det er en fordel, hvis du er glad for udeliv og har lyst til at kaste dig ud i leg og aktiviteter i vores nære naturområder og på legepladsen, hvor vi har mange udfoldelsesmuligheder for børnene.
Vi er en spændende flok med mange forskellige modersmål, så interesse i og erfaring med sprogarbejde er et stort plus. Har du særlige evner indenfor musik, bevægelse eller noget tredje bydes det velkomment - vi er nysgerrige på, hvad du er optaget af og kan byde ind med.

Vi kan tilbyde dig en hverdag i et velfungerende hus i stærk udvikling, engagerede og motiverede kolleger og et godt forældresamarbejde, hvor vi sammen sætter fokus på at skabe trygge rammer og gode læringsmiljøer for børnene med udgangspunkt i den nye styrkede læreplan og med vægt på kerneopgaven.

Vi er meget optagede af at styrke børnenes sociale kompetencer gennem mindre aktivitets- og legegrupper og lægger vægt på en vekselvirkning mellem børnenes frie leg og voksenstyrede aktiviteter i en fast og genkendelig struktur.

Vi fejrer højtider og årstider og har vores egne traditioner som f.eks. vores kulturfest, hvor forældrene medbringer egnsretter fra hele verden – Ghana, Grønland, Nepal, Norge, Pakistan, Polen, Serbien, Syrien, Thailand, Tyskland, Ukraine, USA, Jylland og Jægerspris – for alle er velkomne i Vandkunsten.

Du vil blive tilbudt et uddannelsesforløb over 6 dage i ICDP, en pædagogisk tilgang, som stiller skarpt på professionel relationskompetence og vores samspil med børnene.

Lyder det som et job for dig?
Så send en ansøgning til os senest 2. juli.
Vi holder ansættelsessamtaler den 9. juli om eftermiddagen.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen, er du velkommen til at kontakte børnehusets pædagogiske leder, Maria Lundgren Andreasen, telefon 21 32 15 62 eller områdeleder Ulla Larsen, telefon 29 33 23 13.

Løn ifølge overenskomst samt forhåndsaftale.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Vandkunsten, Parkvej, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068831

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet