Pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til Slotsgården i Jægerspris

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Slotsgården ligger i smukke historiske omgivelser ved Jægerspris Slot med slotsparken og skoven i baghaven og stranden indenfor gåafstand.
Vi har udeværksteder og multirum og afholder fællesskabsaktiviteter mandag og fredag eks. traditionelle lege, fredagsrock, bål eller samling.

Vi har op til 60 børn fordelt på 1 vuggestue- og 2-3 børnehavegrupper.
Vi søger en pædagogisk assistent/pædagogmedhjælper 30 timer ugentligt pr. 1. maj 2024. Stillingen er tilknyttet børnehaven, men med fleksibilitet i huset ved behov.

I Slotsgården bruger vi naturen som læringsrum for mange af vores aktiviteter.
Sol, vind, regn, frost– vi kan li’ det hele, så det er en klar fordel, hvis du er glad for udeliv og har lyst til at kaste dig ud i leg og aktiviteter i vores nære naturområder og på legepladsen, hvor vi har mange udfoldelsesmuligheder for børnene.

Vi er optaget af at styrke børnenes sociale kompetencer gennem mindre legegrupper og deltagelse i daglige praktiske gøremål fx omkring måltiderne, oprydning mv.
Vi lægger vægt på en vekselvirkning mellem voksenstyrede aktiviteter og børnenes frie leg.

Vi har en række årligt tilbagevendende traditioner som fastelavn, påskefrokost, plantedag, høstfest, ridderfest, lanternefest, Lucia og julefest, hvor børn og voksne i fællesskab forbereder festen i ugerne op til gennem kreative aktiviteter og historiefortælling, ligesom børnenes fødselsdag afholdes efter særlige traditioner på de enkelte stuer.
Vi har et godt samarbejde med de øvrige børnehuse i byen og med Jægerspris Skole, og vi har et fastlagt pædagogisk forløb for kommende skolebørn.

Arbejdsopgaverne er varierende og indebærer både praktisk arbejde og pædagogiske aktiviteter med børnene samt pædagogisk refleksion i personalegruppen. Vi arbejder med forskellige redskaber til dokumentation og evaluering, og indretning af børnenes læringsrum med henblik på trivsel, udvikling, læring og dannelse er et kontinuerligt fokus.

Vi lægger vægt på, at du udviser nærvær og anerkendelse i din kontakt med børnene. Du skal være interesseret og deltagende i deres leg, liv og tanker, og du skal være god til at forstå deres behov.
Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, og at du møder børn, forældre og kolleger med venlighed, hjælpsomhed og godt humør.

Vi kan tilbyde dig en hverdag i et velfungerende og reflekterende hus med engagerede kollegaer og et godt forældresamarbejde, hvor vi sammen sætter fokus på det enkelte barn og det at være en del af et fællesskab.

Er det et job for dig?
Så send en ansøgning til os senest den 17. marts 2024.

Løn ifølge gældende overenskomst samt forhåndsaftale. Der vil blive afholdt samtaler om eftermiddagen den 20. marts.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Susan Salk, telefon 28 13 96 79 eller områdeleder Ulla Larsen, telefon 29 33 23 13.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Slotsgårdens Børnehave, Slotsgården, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003427

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet