Passioneret kok, cater eller anden faglig profil til Jægersprislejren

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du engageret i at sammensætte udsøgte måltider og tiltrækkes af tanken om at arbejde et sted ud over det sædvanlige, er denne position værd at overveje! Vi ser frem til at byde velkommen til en ny kollega med håndværksmæssige færdigheder, der ønsker at tilslutte sig vores team i at frembringe uovertrufne mad- og gæsteoplevelser dagligt.

Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Dette gælder uanset om det er i vores kantiner, som primært understøtter soldaterne eller som i dette tilfælde, er de mange medarbejdere som besøger Jægersprislejren for at dygtiggøre sig inden for deres respektive felt. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver ud en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med faste vagtplaner. Weekendarbejde kan forekomme og der kan ligeledes forekomme aftenarbejde.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din primære gang i Jægersprislejren på en historisk naturskøn beliggenhed i Frederikssund Kommune. Her kan du glæde dig til at blive en del af et engageret køkkenteam på fem medarbejdere med samme passion for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Samarbejde er vigtigt for os. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Jægersprislejren er en skydelejer og strækker sig over et stort militært område og anvendes af forskellige militære og operative enheder. I Jægersprislejren er der et væld af aktiviteter, hvor kantinen spiller en vigtig rolle i levering af mad. Kantinen leverer også dagligt mad til Uddannelsescenter Christianminde, når der er åbent for aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af tilberedning af såvel koldt som varmt mad, forberedelse af forplejning til forskellige arrangementer og andre opgaver, der indgår i den daglige drift.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt kollegialt fællesskab.

Om dig

Du er uddannet kok, cater eller ernæringsassistent

Derudover ser vi gerne, at du:
- Har en passion for god madlavning
- Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Er en kreativ, iderig og nytænkende madhåndværker.
- Følger med i tidens trend.
- Skaber en sund arbejdsplads med gode grønne måltider, som vi serverer for medarbejdere og gæster.
- Har et bankende hjerte for at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter.

Du skal vælge os, hvis du har lyst til at blive en del af Forsvarets Kantiner og bidrage til uforglemmelige madoplevelser.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Martin Olsen på telefon 5192 5378.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 27. marts 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse pr. 15. april 2024.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Jægersprislejren, Hovedgaden , 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6013374

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet