Relations stærk matematiklærer, der også kan undervise i håndværk og design

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Elsker du at lære fra dig, og ønsker du at gøre en forskel for en gruppe børn? Ser du dine kolleger som en værdifuld ressource, og ønsker du at være det samme for dem?

Hvis du kan svare ja, så er det nu, du har muligheden for at blive en del af Jægerspris Skole. Vi søger nemlig en kreativ og relations stæk matematiklærer i en fuldtidsstilling til mellemtrinet på Jægerspris Skole afdeling 90.

Lidt om os
Jægerspris Skole er en folkeskole bestående af en almenskole (JPS) og specialskole (SIH). Almenskolen er placeret på Møllevej 90 og har to spor med ca. 400 elever fordelt på 0. til 9. klasse. Jægerspris Skole har været gennem en omfattende renovering og fremstår med nyistandsatte klasse- og faglokaler. De mange indvendige fællesområder kan skabe rammer for arbejdet i mindre elevgrupper og for aktive frikvarter.
Jægerspris Skole ligger i gåafstand til skov og fjord, og i skolens nære udeområder er der gode faciliteter, der støtter elevernes mulighed for at være aktive både i og uden for undervisningen.

Der er et tæt kollegialt samarbejde i skoles tre blokke (F, A og E), da samarbejdet er det bedste fundamentet for vores pædagogiske og didaktiske arbejde. Det betyder blandt andet, at der er skemalagt teamsamarbejde for alle klasseteam. På Jægerspris Skole er der et tæt samarbejde mellem skole og SFO/KLUB. Det betyder at klassepædagogerne deltager på teammøderne.

Ligeledes har Jægerspris skole et stærkt vejlederteam, der understøtter det didaktiske arbejde med læsning, matematik og LKT. Teamet giver sparring til lærere og pædagoger, men vejlederne kan også være med i hverdagen. Jægerspris Skole har et nyetableret Makerværk, hvor der ligeledes er tilknyttet vejledere. De understøtter hele skolens arbejde med både den pædagogiske tankegang, der er for Makerværket, men også i anvendelse af de fysiske rammer og materialer.

Hvad er vi på udkig efter?
Da vi har en ledig stilling på 4. årgang er det her, du starter. Der er matematik og naturfag i skemaet, men også timer i håndværk og design. I dette skoleår er der fokus på elevernes arbejde med de praktisk musiske fag, og derfor er der holddeling mellem billedkunst, musik og håndværk og design. Det betyder, at I er et team på tre, der varetager undervisning for 4. årgang (to klasser).

Vi drømmer om en lærer, der er læreruddannet og som har erfaring med at skabe gode og trygge relationer og fællesskaber, som møder alle i øjenhøjde og med lydhørighed og som tænker, at elevinddragelse er en vigtig del af hverdagen.

Stilling indeholder opgaver der kræver

  • erfaring med undervisning i matematik i indskolingen og på mellemtrinet.
  • erfaring med undervisning i håndværk og design.
  • interesse i at undervise i de naturfaglige fag.
  • erfaring og ideer om at skabe ligeværdig deltagelse for alle elever, når de deltager i holddeling på tværs af klasser og årgange.
  • erfaringer med at skabe forudsigelige rammer, der er understøttet af visuel guidning.
  • at du kan lide at undervise i idræt, er det helt sikkert en styrke.

Kan du se dig ind i ovenstående opgaver, så hører vi gerne fra dig. Du er meget velkommen til at kontakte skolen på telefon 47 35 18 30 og spørge efter pædagogisk leder Karina Laursen. Vi viser gerne skole frem, og vi har altid varm kaffe og te.

Flere oplysninger
På Jægerspris Skole kan du se frem til en arbejdsuge med max 26 lektioner og tid til forberedelse – enten hjemme eller på skolen ved din egen arbejdsplads. Der er mentorordning til nyansatte og reduceret antal undervisningslektioner til nyuddannede lærere.

Aflønning er efter gældende overenskomst for lærere ansat under DLF i Frederikssund Kommune.

Ansøgningsfristen er den tirsdag den 21. november 2023 kl. 12:00 og det forventes, at der afholdes samtaler mandag den 27. november 2023 efter kl. 16:00.

Vi håber på ansættelse hurtigst muligt og senest den 1. januar 2024.

Ansættelsesforhold
Fastansættelse på 37 timer.

Tiltrædelse
01. januar 2024 – gerne før.

Kontakt
Pædagogisk leder Karina Laursen telefon 47 35 18 30

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01. januar 2024

Kontakt
Karina Laursen telefon 47 35 18 30

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jægerspris Skole, Møllevej, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5938966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet