Souschef til Fjordlandsskolen SFO-afdeling Dalby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du vil have ansvar for gennemførelsen af det daglige pædagogiske arbejde i samarbejde med den pædagogiske leder og administrative opgaver. Vi sikrer en god introduktion til souschefrollen og opgaverne ligesom, at du får tæt ledelsesparring om processen med at udvikle SFO’en.

Stillingen er på 32 timer med forventet ansættelse pr. 1. februar 2024.

Faglighed og trivsel
Vi vægter faglighed, og det gode samarbejde højt og arbejder med trivsel, relationer, inklusion og alles ret til at være en del af fællesskabet. Der er mulighed for personlig indflydelse samt personlig og faglig udvikling.

En del af opgaven er fokus på læringsmål, elev- forældre- og medarbejdertilfredshed og et øget fagligt niveau. Vi arbejder f.eks. med Bo Hejlskovs 11 principper om adfærd, Low Arousal og Børnefællesskaber.

Afhængig af din baggrund vil vi sikre en god introduktion til arbejdet i SFO og skole samt have fokus på både individuel og fælles uddannelse eller kurser for SFO-personalet.

Du bliver primær på en klasse og har timer / UU i skolen og er samtidigt en del af teamsamarbejdet med lærerne om klassen.

Udeområde og værksteder
Vi har et meget stort, dejligt og varieret, udendørs område, som vi udnytter i dagligdagen. Vi har forskellige værksteder til hobby, drama og konstruktionsleg.

Vi tilbyder:

  • Vidensdeling og personlig udvikling
  • Spændende, kreative og humoristiske kollegaer
  • Mulighed for at udfordre dig selv
  • Mulighed for 1 modul før lederudvikling

Vision for ledelsen af SFO - udviklingsmål

At se SFO’en som en samlet enhed, hvor vi sammen arbejder for og med at udvikle de bedste muligheder både pædagogisk og økonomisk.

At skabe et fælles pædagogisk og ledelsesmæssigt grundlag for den samlede SFO med fokus på at skabe en sammenhængende pædagogisk praksis hvor muligheden for fælles opgaveløsning og for tværgående aktiviteter understøttes.

For at forstærke og understøtte grundlaget for et fælles ledelsessprog og fælles forståelse af SFO’ernes virke og pædagogiske sigte tilbydes souscheferne relevant efteruddannelse i “parat til ledelse” eller lign. i 2024 / 2025.

Din personlige og faglige profil
Vi søger dig, hvis du kan forholde dig til den ledelsesmæssige opgave og det pædagogiske arbejde, og vil indgå i udviklingen af SFO’en, ledelses- og skolesamarbejdet. Vi forventer, at du er anerkendende i det pædagogiske arbejde og har fokus på læring i mange sammenhænge.

Kan du samtidigt arbejde selvstændigt, tage initiativer og koble handling på med en god indlevelsesevne og blik for det enkelte barn, er du den, vi søger.
  • Har en pædagogisk uddannelse
  • Kan indgå i et ledelsesteam og være sparringspartner med lederen
  • Er stabil, ansvarsbevidst og loyal
  • Er interesseret i administrative opgaver
  • Har kompetencer inden for IT
  • Kan arbejde i vores fulde åbningstid (6.30 – 17.00) – være en fast del af SFO’en hver eftermiddag

Om Fjordlandsskolen
Fjordlandsskolen er en stor folkeskole med ca. 600 elever og omkring 85 medarbejdere. Vi består af 3 matrikler, som ligger i henholdsvis Skuldelev, Dalby og Skibby. Skolen ligger i det naturskønne Hornsherred med fjord, skove og marker tæt på og med Kronprinsesse Marys bro lige i baghaven. De 3 SFO afdelinger samarbejder i alle ferier og lukkeuger

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Hanne Lundgreen telefon 61 39 16 70. Du er meget velkommen til at komme på besøg, men ring for en aftale.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Tidsplan
Ansøgningsfrist 6. december 2023

Samtaler 11. december 2023 kl. 9-12

Ansættelsesforhold
Fast stilling 32 timer om ugen

Tiltrædelse
01. feb 2024

Kontakt
Hanne Lundgreen telefon 61 39 16 70

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Fjordlandskolen - Afd. Solbakke-dalby, Solbakkevej, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947677

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet