Spændende mulighed for en specialarbejder eller ejendomsservicetekniker i Jægersprislejren

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til at træde ind i rollen som Ejendomsstyrelsens lokale løsningsorienterede ekspert i Jægersprisområdet? Så skyd din ansøgning afsted og vis os, at du har det, der skal til for at løse denne spændende opgave!

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en central enhed under Forsvarsministeriet med hovedkontor i Hjørring. Vi er ansvarlige for at levere og udvikle de fysiske rammer for de militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgaver spænder bredt og omfatter alt fra varme- og vandforsyning til bygningsvedligeholdelse, mindre reparationer og driftsopgaver på skyde- og øvelsesterræner.

Om stillingen

Du bliver en vigtig brik i at sikre optimal ejendomsservice til vores skydende enheder. Du vil opbygge et indgående lokalkendskab til etablissementet, der gør dig til eksperten, når det kommer til at levere topkvalitet i ejendomsservice.
Dine primære opgaver vil være lige i skudlinjen! Du vil være ansvarlig for radartjeneste i forbindelse med skydninger og stå klar i vores speedbåd, som en del af afviserberedskabet.

Men det stopper ikke der! Du vil også have sekundære opgaver, der inkluderer driftsopgaver, fremstilling af skydebanemateriel, mindre arealplejeopgaver og simpelt vedligehold af bygninger og tekniske installationer. Du vil være vores øjne og ører på stedet og følge op på fejl, mangler og klager for at sikre, at alt kører på skinner.

Vær forberedt på skæve arbejdstider, hvor aften- og weekendarbejde kan være en del af din hverdag. Men frygt ej! Det ekstra arbejde vil blive kompenseret med afspadsering, så du kan nyde velfortjent tid til at lade op til nye spændende opgaver.

Om dig

Du har gerne erfaring inden for hele eller dele af vores spændende opgaver og områder. Det er vigtigt, at du er fortrolig med IT-værktøjer som mailsystemer og har gode kommunikationsevner på dansk både skriftligt og mundtligt. Din udadvendte personlighed, gode humør og situationsfornemmelse er også vigtige egenskaber, som vi værdsætter.

Som person er du en god kollega, der sætter pris på et godt samarbejde og nemt bidrager til fællesskabet. Du kan arbejde på egen hånd og har et stort servicegen. Din motiverede tilgang og evne til at tage ansvar for opgaverne er betydelig, og du er altid villig til at gå den ekstra mil for at finde løsninger på problemer og opgaver.
Du skal være indstillet på, at der i opstartsperioden kan være mange ting, der skal afklares, og at tingene måske ikke er helt på plads endnu. Derfor er det vigtigt, at du er motiveret og omstillingsparat i denne periode.

Det er et krav, at du har kørekort til personbil, da du kommer til at benytte Forsvarets tjenestebiler, når du skal løse nogle af dine opgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til i henhold til gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F) og fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S).

Basislønnen som uddannet ejendomsserviceteknikker er 26.081,55 kr. pr. måned. Har du ikke en relevant faglig uddannelse, sker ansættelsen som specialarbejder med en basislønnen på 23.637,96 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge (inkl. frokostpause). Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Peter Andersen på telefon 2160 3285.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen telefon 7281 9317.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videns fællesskaber.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Jægersprislejren, Hovedgaden , 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954463

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet