To pædagoger til Specialskole - Skolen i Herredet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du dig en hverdag, hvor du i tæt samarbejde med andre lærer- og pædagogkollegaer, gør en kæmpe forskel på daglig basis for vores fælles børn?

Skolen i Herredet søger pr. 1. januar 2024 2 pædagogkollegaer, i forbindelse med udvidelse af skolen. Vi søger en fastansat 37 timers kollega, som brænder for at arbejde med det specialpædagogiske på en specialskole, og som er særligt nysgerrig, interesseret og kompetent i arbejdet med børn med socioemotionelle udfordringer. Og vi søger også en 30 timers kollega med de samme kvaliteter frem til 30. juni i en begivenhedsbestemt ansættelse.

Vi ser vores virke som særligt betydningsfuldt og afgørende i et lille/ungt menneskes liv, idet vi oplever, at arbejdet med vores børn ofte skaber en følelse af (endelig) at blive rummet, favnet og forstået som elev og som menneske.

Vi er optaget af stærke og trygge relationer, som et fundament for vores videre arbejde med at skabe faglige, sociale og personlige mål sammen med vores elever.

På Skolen i Herredet arbejder vi med et stærkt fokus på at udvikle vores samundervisning, hvor vi omkring både forberedelse, undervisning og evaluering arbejder tæt sammen lærere og pædagoger imellem. Ligeledes er der et tæt samarbejde med andre fagligheder som psykolog, familiebehandler, logopæd, støttekontaktperson osv. Et velfungerende teamsamarbejde er en klar forudsætning for, at vi kan lykkes med at bringe vores elever i trivsel og læring. På samme måde ser vi et veletableret forældresamarbejde, som et vigtigt bidrag til en fælles indsats omkring vores børn.

Vi er på udkig efter 2 pædagoger
Med mod på at være i både skole i et klasseteam og SFO på tværs af skolen. Det betyder, at du i fuldtidsstillingen skal være tilknyttet en af vores to mellemtrinsklasser og vores SFO som er åben til 16 alle dage. Børnene bliver afhentet i tidsrummet 15.30-16 om eftermiddagen. Den begivenhedsbestemte stilling er i udgangspunktet primært i indskoling og SFO.

Vi drømmer om en pædagog, som

  • er dygtig til at skabe relationer
  • er en holdspiller og bidrager positivt til et kollegialt samarbejde
  • er nysgerrig på hvad eleven forsøger at kommunikere med en anderledes adfærd
  • er optaget af at skabe stærke børnefælleskaber
  • balancerer fint mellem formelle krav og individuelle hensyn/behov
  • er varm, tålmodig og imødekommende i mødet med elever og forældre.

Om Skolen i Herredet
Skolen i Herredet (SiH) er en specialskole, som tilbyder undervisning fra 0. til 9. klassetrin i mindre grupper med flere pædagog- og lærerressourcer pr. elev, end der er i almen skolen. I forlængelse af skoledagen, som for de mindste slutter kl 13.30, tilbydes desuden SFO til og med 3. klasse.

Vi er pt. organiseret i seks klasser med 5-8 elever i hver med et samlet elevtal på 42 fantastiske børn/unge. I de større klasser er der som udgangspunkt tilknyttet to lærere og en pædagog. Mens de mindre klasser, hvor der arbejdes med overgang til SFO, i udgangspunktet har tilknyttet et team bestående af to lærere og to pædagoger. Den normering betyder bl.a., at vi har mulighed for på daglig basis at dele klasserne yderligere i mindre grupper og skabe meget små undervisningsmiljøer, hvor mindre grad af kompleksitet og stimuli finder sted. Det betyder også, at vi har rig mulighed for at tage ud af huset og lave forskellige aktiviteter. En frihed og en fleksibilitet som både rummer muligheden for at skabe oplevelser i naturen, kulturen og idrættens verden. Til det formål råder vi over to minibusser, som vi benytter til kortere og længere ture. Vi bor i dejlige, naturskønne omgivelser med vand og skov i baghaven
SiH er for elever med socioemotionelle vanskeligheder og et kognitivt potentiale inden for normalområdet. Eleverne er typisk udfordret i større eller mindre grad relationelt, emotionelt, socialt og/eller adfærdsmæssigt. Eleverne kan have diagnoser, men det er ikke diagnosen, der ses som den primære vanskelighed.

Skolens størrelse betyder bl.a., at der er et tæt samarbejde mellem kolleger og ledelse. Der er kort vej fra tanke til handling og stor grad af frihed og indflydelse på eget arbejde. Derudover har vi i Frederikssund kommune en rigtig god forhåndsaftale for skolepædagoger.

Lyder det samlet set som noget der vækker din nysgerrighed, så glæder vi os til at høre fra dig.

Ansættelsen er pr. 1. januar 2024 og aflønning i henhold til gældende overenskomst med tillæg for at være på en specialskole, jf. overenskomst.

Kontakt:
For yderligere information om Skolen i Herredet kan du besøge hjemmesiden: https://jpskole.aula.dk/

Ønsker du at høre nærmere, så er du mere end velkommen til at kontakte Kim Vissing Rasmussen (pædagogisk leder på SiH) på telefon 20 62 22 66

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er den den 22. november 2023 kl. 12.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 27. november 2023

Anfør i din ansøgning, hvilken stilling du søger.

Ansættelsesforhold
En fast stilling på fuld tid og en tidsbegrænset stilling på 30 timer om ugen

Tiltrædelse
01. jan 2024

Kontakt
Kim Vissing Rasmussen (pædagogisk leder på SiH) telefon 20 62 22 66

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jægerspris Skole - Skolen i Herredet, Møllevej, 3630 Jægerspris

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5938972

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet