Sahra da Silva sparker weekenden i gang på 7-tallet

Sahra da Silva (Foto: Frederik 7-tal)
Profilbillede
dato

Der er livemusik på 7-tallet i Jægerspris, når Sahra da Silva gæster værtshuset på Store Bededag, den 5. maj. Det er sidste gang at danskerne har fri på Store Bededag, og i år er der en mulighed for at opleve en fantastisk aften med musik på denne dag.

Frederik 7-tal er stolte over at præsentere Sahra da Silva, som er kendt for sin fantastiske soul- og bluesmusik. Hendes tilstedeværelse på scenen er en oplevelse i sig selv, og man kan mærke, hvordan hendes musik vækker følelserne og tager publikum med på en musikalsk rejse.

Sahra da Silvas talent inden for soul- og bluesgenren er indiskutabelt, og hendes musikalske autoritet og sjælfulde, kraftfulde vokal gør hende til en af Danmarks store kvindelige soulsangere.

Sahra da Silva har været en etableret del af den danske bluesscene i mere end et årti og har også gjort sig bemærket som solokunstner. Hendes debutalbum #blueswoman (2020) indeholder en blanding af Sahra's egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere.

Hendes musikalske samarbejder inkluderer navne som Mike Andersen og Thorbjørn Risager, og hun har åbnet for den engelske soulsangerinde Joss Stone.

Et rent "powerhouse" af en kunstner
En af Sahra da Silvas store styrker er, at hun balancerer let og ubesværet i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana. Hun besidder en kraftfuld stemme og en engageret sceneoptræden og har en afmålt kraft og nuance, der leder tankerne hen på Etta James. Hun er af musikkritikere blevet beskrevet som et rent "powerhouse".

Sahra da Silva udgiver i øjeblikket singlen "Learn To Love Again" skrevet af Sahra og produceret af Laust "Krudtmejer" Nielsen. Og hun er på vej med et helt nyt album, der udkommer i efteråret 2023, samt en EP, der udkommer i foråret 2023.

Hendes genrebøjende band og stil, som bedst kan beskrives som Retro Soul, vil bringe sjælfulde dybder med elementer fra både soul og blues til fuld tilstedeværelse på scenen.

Livemusik på 7-tallet er en gratis begivenhed, og alle er velkomne. Dette arrangement på Store Bededag vil sætte gang i weekenden, og det er en enestående mulighed for at opleve Sahra da Silvas fantastiske musik live. Så tag dine venner og familie med og oplev en uforglemmelig aften med Sahra da Silva på 7-tallet i Jægerspris.

Opfordringen fra det lokale værtshus er i hvert fald klar:

“Lad os sætte gang i weekenden. Efter is og gåtur i Slotsparken kan man tjekke ind til kølige øl, kolde drinks og glæde sig til live musik.”

Dato: 05-05-2023
Tid: 20:00
Sted: Hovedgaden 24, 3630 Jægerspris
Tilmelding: Gratis

Du finder meget mere om Frederik 7-Tal på deres Facebookside.

Kilde: Frederik 7-tal